Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jogosan vagyok iszonyat dühös?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan vagyok iszonyat dühös?

Figyelt kérdés
2 éves kapcsolatom ért véget. A másik fél (ő a férfi) tanulmányait folytatta, én ebben maximálisan támogattam, megértettem hohy nem tudunk gyakran találkozni. No de időközben kiderült, hogy csak rám nem akart időt szánni. Tudtam hogy megcsal, nem is egy emberrel. Ezt nem mondtam meg neki. Mármint azt, hohy tudom hogy csal. Megvártam hogy fog viselkedni velem, elmondja-e saját magától. Nem tette, hanem helyette látványosan hanyagolni kezdett, provokálta hogy én szakítsak vele, de közben rebdszeresen bűntudatot keltett bennem, és önsajnáltatta magát. Erre én szembesítettem, és soroltam a neveket, akikről tudom, hogy velük csalt meg. Az egyikükkkel rendesen össze is jött, és ekkor dobott ell engemm, mint egy rongyot, de úgy, hogy azt mondta, úgy érzi engem csak kihasználna (mindezt úgy, hogy már x ideje csalt, és ez ez idő alatt nem zavarta) és hogy jobbat érdemlek, majd elkezdett engem hibáztatni, és bűntudatot kelteni bennem, sőt mártírkodott, hogy ő egy xar alak, egy szemét. Azt várta, hohy azt mondjam, nincs ez így. Ez a taktika nem jött be neki, ezért verbálisan nekem esett, és még neki állt feljebb az a kérdésem, hogy rajtam kívül volt-e valakivel védekezés nélkül? (Én csak vele voltam, hűséges típus vagyok, tehát én nem adtam senkinek sem nemi bajt, de ő nekem lehet hogy igen.) Erre felháborodott, és azt mondta, hogy mit képzelek róla, és letiltott. Teljesen le voltam döbbenve azon, hogy nem fogta fel, hogy az egészségem miatt kérdezem? Hogy engem már nem az érdekelt hogy megcsalt, hanem kizárólag az, hogy a nemi betegségek elkerülése / átadása miatt használt-e másokkal gumit! Iszonyat dühös vagyok rá, hogy még ilyen fajsúlyos kérdésben is a saját bőrét mentette. Voltam nődokinál, szerencsére nincsen nemi bajom, de amig el nem jutottam nődokihoz, addig szorongtam és rettegtem emiatt. Szerintetek jogosan vagyok rá nagyon-nagyon dühös?
2022. okt. 30. 14:40
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
86%
Ha már rég tudtad, hogy csal, akkor előbb is eszembe juthatott volna a betegség dolog, s egyébként is mire vártál, miért maradtál vele?
2022. okt. 30. 14:44
 2/21 A kérdező kommentje:
Miután rájöttem hogy csal,már nem szexeltem vele, de honnan tudjam hogy pontosan mióta csalt? Mindent tagadott!
2022. okt. 30. 14:45
 3/21 A kérdező kommentje:
A kérdésem pedig az volt, hogy hogy lehet valaki annyira pszichopata, hogy felháborodik azon a kerdésen, ami a masik ember egészségét érinti, és konkrét válasz nélkül hagyja ezt! Ez pszichopata dolog.
2022. okt. 30. 14:47
 4/21 anonim ***** válasza:
89%

Most már hiába vagy dühös, persze lehetsz de nincs értelme. El kellett volna hagynod amint rajottel, hogy megcsalt...

De szíved joga mérgesnek lenni!

2022. okt. 30. 14:51
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért hagyott válasz nélkül, mert egy nárci, aki azt gondolja hogy neki minden jár (a gumi nélküli szx is), és persze tévedhetetlen, ő aztán biztos nem szedett össze semmit. Pedig ha van Isten, akkor dehogynem... 😏 lehetsz rá mérges, de sokkal fontosabb, hogy vond le a tanulságokat és a jövőben igyekezz felismerni az intő jeleket, hogy ne fogj ki még egy ilyen srácot, aki palimadárnak néz téged.
2022. okt. 30. 14:53
 6/21 anonim ***** válasza:
63%

A fiúkák gumi témánál mindig magukat nézik, nem a nő egészséget:D

Mikor abortusz, fogamzásgátló tabletta helyett azt kell fel húzni, vagy mikor nemi betegségekről van szó:D

Önző hímr.banc, mondd el mindenkinek hogy mennyi lánnyal meg dugatta magát mikor veled volt együtt, alázd meg, és lépj tovább.

2022. okt. 30. 14:55
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Jogosan. Amúgy a nőgyógyász nem tudja megállapítani, hogy van -e nemi betegséged, csak a fertőzést tudod vele kizárni. Nem ártana STD szűrésre elmenni.
2022. okt. 30. 15:04
 8/21 A kérdező kommentje:
Engem ahogy mondtam az döbbentett le, hogy egyszerűen megtagadta tőlem a választ arra, hogy másokkal volt-e védekezés nélkül. Tudta jól, hogyha megtagadja a választ, akkor rettegni fogok, nehogy nemi bajom legyen miatta. Valaki írta, hogy nárcisztikus volt. Ezen eddig nem gondolkodtam, de visszagondolva, lehet benne valami. Leginkább a rejtett nárcisztikus illik rá. Vagy a pszichopátia, nem tudom, de az biztos hogy vérfagyasztó volt, hogy ennyire nem érdekli az egészségem, csak az, hogy megússza a szembesítést, és hogy rám fordítson mindent, magából pedig mártírt csináljon. Rólam a szakítás után pár héttel azt hiresztelte, hogy őrült vagyok, és üldözöm! Holott nem beszéltem vele, nem kerestem (és nem is fogom!) miután megtagadta tőlem a választ arra a kérdésemre. Akkor tudatosult bennem, hogy ez az ember mivel erre a fajsúlyos kérdésre nem válaszol egyenesen, sőt engem okol amiért ez a kérdés felmerült bennem, hogy ez az ember mentálisan nagyon nincs rendben.
2022. okt. 30. 15:05
 9/21 anonim ***** válasza:
37%

Most bocsi de mivel vagy különb nála ha te ugyanúgy lehordod az égvilágon mindenek mint ő téged?

Szerintem te vagy a legnagyobb hibás, mert el kellett volna hagynod azonnal amint kiderult a hűtlenség részéről, másrészről azért is mert nem mentél el minél előbb vizsgálatra!

Tisztában vagy vele, hogy milyen ember - elvégre minden negatív tulajdonsagot felsoroltal lassan- de mégis elvartad tőle, hogy őszinte legyen és legyen rád tekintettel, holott a kapcsolat idején magyarán le se t*jt!

🤦‍♀️

2022. okt. 30. 15:11
 10/21 A kérdező kommentje:
Tagadta! Amikor konkrét neveket mondtam, akkor is tagadta!
2022. okt. 30. 15:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!