Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni,hogy a masik szemely hianyzik, vagy csak azok a dolgok, amik egy kapcsolatban vannak?
Figyelt kérdés
Lehet hulye kerdes, de annyira nem tudom hova tenni az erzeseimet.
Hianyzik az intimitas, olelesek, csokok, egyutt toltott programok stb amik egy kapcsolatban jelen vannak, de nem tudom,hogy most ezek a dolgok az exemmel hianyoznak vagy csak ugy altalanossagban.
Neha ugy erzem,hogy o hianyzik, neha meg,hogy nem.
4 honapja lett vege, en meg szerettem, o mar engem nem.
2022. okt. 18. 08:17
1/7 anonim válasza:
Nincs jelentősége, vége van. Ha ő szakított nyilván nincs visszaút, kár ezen töprengeni, le kell magadban zárni.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen csak ugy konnyebb lezarni,hogy tudom,hogy mar nem o hianyzik :)
2022. okt. 18. 08:48
3/7 anonim válasza:
Én anno ezt éreztem, amikor még az exemmel együtt voltam. Társas magányt. A végén már csak arra vágytam, hogy kapjak egy ölelést, egy csókot, egy kedves szót és nem kifejezetten tőle. Bárkitől jó lett volna annyira szeretet hiányom volt. Ha ezt érzed, akkor nem ő, hanem a szeretet hiányzik, mivel valószínűleg ez a szeretet nyelved. Felejtsd el őt, szakított veled. Nincsen értelme azt forszírozni, hogy neked mennyite hiányzik.
4/7 anonim válasza:
Ha úgy érzed, hogy tudnál egy másik ember felé nyitni, tehát képes lennél mással érzésekre, szexre, akkor nem maga a személy hiányzik neked, hanem a megszokás, hogy volt aki megölelt, megcsókolt.
5/7 anonim válasza:
Hát szerintem azért ha szakítottak veled És szeretted akkor négy hónap nem elég hogy túl lépj egy kapcsolaton. De majd lesz jobb is. Próbálj magadra koncentrálni, majd lesz olyan ember akihez megint hozzábújgatsz meg ilyenek.
6/7 anonim válasza:
Én ugyanebben a cipőben vagyok. A folyamatos "megbántásai" miatt viszont én hagytam ott, nem bírtam tovább. De az intimitás hiányzik, csak tőle. Mással nem olyan. Rájöttem h szeretem. De a mérleg két oldala egy szinten van, így szenvedek, az időben bízom, h majd elmúlik. Minden vele való kapcsolatot direkt elvágtam, így könnyebb.
7/7 anonim válasza:
#6:
"Rájöttem h szeretem."
Miért, a kapcsolat alatt nem tudtad, hogy szereted?
Csak utólag jöttél rá? Vagy hogy van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!