Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exemnek miért vannak ilyen kérései?
Barátnőmmel 7 hónapja nem vagyunk együtt.6 éves kapcsolat. Közös megbeszélés alapján mentünk szét. Azóta neki már van egy tehetős barátja. 7 honap alatt kb 3 szor találkoztunk személyesen rövidke beszélgetésre.Telefonon viszont rendszeresen keres minden apró dolog miatt. Nem egyszer olyan kéretlen üzeneteket küld hogy ilyen voltam a kapcsolat alatt,olyan.én soha nem kerestem. Mostanában viszont állandóan valami kérése van felém. pl a nyári gumikat lecserélése után, tárolhatja nálam tavaszig. És ebből kismillió. Legutóbb a tesóm biciklijét szerette volna elkérni,pedig nem is szeret bringázni. Én viszont rendszeresen.
Szerintetek miért viselkedik ilyen érdekesen?
Mikor rákérdezek semmit nem mond.
"Szerintetek miért viselkedik ilyen érdekesen?"
Azért, mert hagyod?
Hogy tud felhívni, írni neked? Úgy hogy te nem tiltod le.
Akkor miért csodálkozol azon hogy ilyen dolgok történnek?
Azért az elég gáz hogy van pasija, te meg hagyod hogy hülyítsen. Szórakozik veled, folyamatosan fenntartja az érdeklődésedet, ha netán szétmenne a jelenlegi palijával akkor legyen egy papucs aki visszafogadja. Ennyi.
Azért viselkedik így, mert hagyod.
Ignoráld, és ennyi, de ha ennek ellenére is folyamatosan ír, lengesd be neki a rendőrséget, zaklatás címszóval. Hidd el, befejezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!