Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ajándékot/kat vegyek az Exemnek? Aki a világ legjobb exe!
Nemsokára a születésnapja lesz. Noha sajnos szakítottunk, de azóta is a legokosabb és legcsodálatosabb nőnek tartom, akivel valaha is csak találkoztam. Ráadásul soha egy nősem volt annyira jó velem mint Ő!
Ezért szeretnék neki ajándékot küldeni a születésnapjára.
Hol tudok pl olyan piros szíves párnát venni, ami az van ráírva "for the best Exgirlfriend". Mert ilyenekből látok sok olyat, hogy a legjobb anyukának, a legjobb tesónak, feleségnek stb de nekem olyan kellene amire az van ráírva, hogy a legjobb Exnek!
Ti miket küldenétek a kedvenc Exeteknek? (Aki egyben a legcsodálatosabb nő is egyben, akire azóta is felnézek emberileg is egyaránt!)
Nem kamu.
Minek kerdezed hogy milyen ajandékot vegyél ha fix otleted van?
Veszel egy párnat és anyud ráhímezi amit szeretnél és kész.
En nem írnám bele hogy exnek mert ez olyan mintha arra céloznál hogy egy senkid.
Inkabb olyasmot eletem legjobb bnője voltál. Sajnálom h vege de légy boldog.
Ez annyira cuki 😀
Elsősorban külső okok miatt nem vagyunk együtt. Mivel neki vissza kellett mennie az ő országába és nekem pedig vissza Magyarországra, így lett vége a fél éves kapcsolatnak, a távolság volt a fő oka. Magyarországon a semmi várt rám, azóta se volt egy barátnőm se soha Magyarországról, egyetlen nő sem bánt velem úgy, mint az Exem. Ha tudtam volna, akkor soha többet nem mentem volna vissza Magyarországra, a semmibe. Hanem vele együtt mentem volna és új életet próbáltam volna kezdeni vele kint. De persze késő bánat, eb gondolat. Mostmár azóta boldog párkapcsolatban él egy másik férfival, nekem meg másfél év óta sem sikerült semmi sem 😓
Úgyhogy legalább ezzel szeretném megtisztelni. Elvégre aligha valószínű, hogy lesz még valaha olyan nő az életemben mint Ő. (vagy egyáltalán bárki más, hisz senki másnak nem kellek, csak neki kellettem eddig)
A nap kérdése, ha nem a hét 🤣
Csak nem incelorszàgból van a baràtnőd? 🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!