Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van itt olyan,aki egyutt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan,aki egyutt dolgozik/dolgozott az exevel?

Figyelt kérdés

Megtanultam,hogy soha tobbet nem jovok ossze kollegaval az biztos.

Hogyan lehet konnyen tullepni? Ha lehet egyaltalan.. en vagyok a szenvedo fel, ot mar sehogy sem erdeklem, es minden nap latni nagyon fajo nekem.

Felmondani nem akarok, nagyon szeretem a munkahelyem.

2022. okt. 17. 11:47
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
Ezert ne vadasz hazi nyulra.. a mondas jol tartja!
2022. okt. 17. 11:50
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, erre mar en is rajottem,koszi a segitseget :D
2022. okt. 17. 11:52
 3/10 anonim ***** válasza:

Én is jártam már így. Én szenvedtem, ő nem.

3 éven keresztül ment ez....

Aztán áthelyezték máshová.

2022. okt. 17. 11:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ennek pedig az az egyetlen végleges megoldása, ha az egyik fél felmond és elmegy máshová dolgozni. Mert különben minden nap látjátok egymást.

És akkor lesz igazán rossz, ha a másiknak lesz egy új párja, aki esetleg időnként még el is jön a munkahelyére, hogy pl együtt menjenek haza, vagy mert otthon felejtett valamit a másik.

Szerintem egyedüli megoldás a felmondás lehet. De ez rohadt nagy szívás, ezért nem szabad soha kollégával, főnökkel kezdeni.

2022. okt. 17. 12:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
#1 Ha a mondásnak hittem volna, most nem volna feleségem se gyerekem. Nem, nem tartja jól a mondás.
2022. okt. 17. 12:31
 6/10 anonim ***** válasza:

#5:

Neked szerencséd volt. De ha megnézed nagy általánosságban a mai kapcsolatok alakulását, akkor te is láthatod, hogy több azoknak a kapcsolatoknak a száma ami nem tart sokáig, tehát előbb vagy utóbb szakítás lesz. Neked pont szerencséd volt. Örülj neki. De többen vannak akik pórul jártak ilyen szituáció miatt. Sok hasonló esetet lehet hallani. Aki egyszer már "megégette" magát, az biztos nem megy bele többet ilyen helyzetbe (ha van egy kis esze).

2022. okt. 17. 12:38
 7/10 anonim ***** válasza:
51%
Nő vagy és te dobtad és még neked rossz..
2022. okt. 17. 12:38
 8/10 A kérdező kommentje:
Hol irtam,hogy en dobtam? xd
2022. okt. 17. 12:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Voltam így. Nem is volt igazi kapcsolat, csak majdnem.

Utána évekig nagyon rossz légkörben dolgoztam. Végül nem emiatt, de másik munkahelyre mentem. Szerintem mindkettőnknek jobb lett utána.

Előttem pár évvel egy férfikollégám járt egy másik kolléganővel, viharos szakítás lett a vége. Ha azt a nőt utána ki nem rúgták volna, nem tudom, mi következett volna, mert a férfikollégám nem tudta volna úgy elviselni ezt türelemmel, ahogyan én.

2022. okt. 17. 13:08
 10/10 anonim ***** válasza:

#9:

"Voltam így. Nem is volt igazi kapcsolat, csak majdnem."

Ez ismerős, ez a "majdnem kapcsolat".

Kinél mit takar ez az elnevezés? :)

Általában abból van a konfliktus, hogy ez a "majdnem" kapcsolat valahogy sosem akar rendes kapcsolattá fejlődni, általában az egyik fél miatt. Különben minden rendben lenne, nem kellene másik munkahelyre menekülni. :)

2022. okt. 17. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!