Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megtudnád a kapcsolat elején, vagy összejövés utáni időszakban hogy a pasid egy ideig kur.vaként dolgozott az zavarna titeket?
Figyelt kérdés
csak női ügyfélköre volt, és már rég abbahagyta.
ti hogy reagálnátok, vagy mit tennétek ?
2022. jan. 25. 18:08
1/16 anonim válasza:
Attól függ. szerintem ezekre nincs szabály. ha közel kerülsz valakihez akkor lehet olyan ez a közelség, hogy belefér sok minden. esetleg röhögni is rajta. Szóval szerintem a kapcsolódás minőségétől függ.
2/16 anonim válasza:
Nekem van ilyen ismim. Mesélt egy nagycsomót, hogy milyen nők vannak meg sztorizott stb.
Hat kapcsolatra nem kéne valahogy ilyen.
3/16 anonim válasza:
Nem tudom. Attól függ, hogy nyilatkozik arról az időszakról, a nőkről, mennyire szerettem bele, milyen szinten áll a dolog.
4/16 anonim válasza:
Persze, hogy zavarna, de ha ismer engem, ez nyilvánvaló.
5/16 anonim válasza:
Engem nem zavarna, ha szeretem és ő is szeret engem. Ismerkedésnél pedig emiatt nem utasítanám el, nem rontja az esélyeit.
Nálam az instant kizáró ok, ha megerőszakolt volna egy nőt vagy bántott volna valakit korábban.
6/16 anonim válasza:
Elméletben mindig jól hangzik ez a “csak a szeretet számít”, meg ilyen dumák, de az az igazság, hogy nem, nem működne.
7/16 anonim válasza:
#6 haha egy másik topikban kicsit idegesített a hozzáálásod. De most rájöttem mi van. Te még nem voltál szerelmes :)
8/16 anonim válasza:
Idegesíthetett, sokat trollkodok, ha olyanom van. :D
De most komolyan válaszoltam kivételesen. :D
9/16 anonim válasza:
Instant kiábrándulnék, kiölné belőlem a vonzalmat és megszakítanám a kapcsolatot. Nem ítélem el, de aki ennyire másként áll a szexhez, szexualitáshoz, azzal egészen biztos nem működne... ugyanígy vagyok azzal is, aki csak úgy megdugta a fél várost. Nekem ez taszító, és kész. Egyedüli kivétel, ha azért csinálta, mert a halálos beteg testvérének több tízmillió forintos műtétjére kellett összeszedni a pénzt, és ennek érdekében mindent megtett, köztük ezt is.
10/16 anonim válasza:
#8 én is sokat trollkodok. de most én is komolyan válaszoltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!