Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megtudnád a kapcsolat elején, vagy összejövés utáni időszakban hogy a pasid egy ideig kur.vaként dolgozott az zavarna titeket?
csak női ügyfélköre volt, és már rég abbahagyta.
ti hogy reagálnátok, vagy mit tennétek ?
Amúgy ez jó kérdés, hogy voltam-e szerelmes…🤔
Mindegy. Azért ilyen bejelentéseknél is vannak árnyalatok. Ha mondjuk az lenne a nagy szenzáció, hogy elvált, vagy van gyereke, vagy mittudomén műkörmös férfi létére, az más azért, mintha egy ilyet jelentene be. :D
Inkább jönnék össze egy olyan pasival, aki prosti volt, mint aki egy prostituált szolgáltatását vette igénybe.
Nem hiszem, hogy jókedvében fordul az ember ehhez a pénzkeresési módhoz, őszintén nem zavarna, csak ne űzze, ha együtt vagyunk. Plusz én elhiszem, hogy érzelem nélkül is lehet szexelni, mivel nekem is megy, csak én szórakozásból és élvezetből szexelek. El se tudom képzelni mennyire szar érzés lehet kvázi kényszerből, pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!