Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Legyen komolyabb. vagy hagyjuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyen komolyabb. vagy hagyjuk az egészet?

Figyelt kérdés

Elég bonyolult a sztori...van egy srác akivel kavarunk már 3 hónapja, de nem csak kavarás mert ott is szoktam alaudni nála meg néha együtt főzunk, meg folyton csókolózunk...meg kézen fogva sétálunk meg ilyenek...de nem tartottuk magunkat párnak eddig...

Meg hát úgy is volt megbeszélve h nem párkapcsolat...és nem is volt az...

A lényeg az h tegnap voltunk egy buliban ahova én később érkeztem és ő addig ott összefutott vmi csaj barátjával, és aztán 3-an mozogtunk este csajszi meg elkezdett minket faggatni h mi miért nem akarunk összejönni....aztán taktikát váltott és külön külön faggatott bennünket, és azt mondta nekem h am szeretne komolyabb kapcsolatot Dani, dé szerinte én "csak játszom vele", ami totál nem igaz, bennem is motoszkált már a dolog, de próbáltam tartani magam az egyezségünkhöz, valószínű az tűnt neki "játszásnak", mert ugye nehéz visszatartani az aranyos törődős kapcsolati énem egy ilyen félig meddig kapcsolatszerű szituban , szóval néha előjött, ugyanakkor meg szurkálódok is néha mert ugye elvileg csak haverok vagyunk...

egyébként ő is ilyen gyökér móson viselkedett h egyik nap olyan volt mint aki komolyabbat akar másik nap meg tolta a haverias, poénkodós ént....

a lényeg h nem tudom eldönteni h mi legyen most mert nyilván fogunk beszélni most h a lökött csaj összekavart mindent...nekem meg még kellett volna egy kis idő, hogy eldöntsem mit akarok(mert látszódott rajta h valószínű kezdenek komolyodni az érzései, és emiatt már filóztam én is a sajátjaimon...)...tényleg nem tudom h mit akarok, az meg p*csaság meg hitegetésnek tűnik ha azt mondom h még idő kell...másrészt meg ha azt mondom és utána úgy érzem h nem akarok komolyat akkor kitoltam vele...és azt meg nem akarom...

és tényleg nem tudom most még eldönteni, mert úgy érzem h még nem ismerem hozzá eléggé, nem egy nyílt típus...nehéz belőle kihozni, hogy megnyíljon érzelmileg...én meg nagyon érzelmes vagyok és ha valaki egy kapcsolatban elzárja előlem az érzéseit, meg nem nyíliuk meg rendesen az felemészt...

alapból tök jól érzem magam vele az tény...viszont lehet h párnak túl különbözőek vagyunk...

2017. dec. 1. 10:12
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
2017. dec. 1. 10:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi mondjuk, meg, hogy mit akarj? Ha mindkettőtöknek jó ez a "kavarás", akkor csináljátok! Ha valamelyikötöknek nem jó, majd szól. Amúgy erősen a tini kategóriába való a kérdés.
2017. dec. 1. 10:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Hany evesek vagytok?
2017. dec. 1. 12:35
 4/5 A kérdező kommentje:
20 és 26
2017. dec. 1. 15:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ne agyaljátok túl. Ha jól érzitek magatokat együtt, akkor egy próbát megérhet, még van bőven időtök, mi a vesztenivaló? De persze csak akkor, ha tényleg komfortos vele lenni
2022. febr. 18. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!