Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha a egy srác kedves jófej és szimpatikus, akkor kizáró tényező lenne ha tudnád róla hogy egy ideig ku.rvaként dolgozott? Vagy ha kapcsolat közben tudnád meg ezt
Nőket főképp, vagy párokhoz 3.nak csatlakoztam.
Férfiak max engem szophattak le, én nekik kéz és láb munka max.
25k per óra, de 35k ha két óra
Szóval egész okes volt, nem az anyagiak miatt csináltam, szóval megválogathattam a kuncsaftokat
Első válaszadó vagyok
Szerintem ennek a ténynek a közlése a megismerés ideje alatt elengedhetetlen, hogy ezek után eldönthesse a másik, hogy szeretne-e ennek tudatában tovább ismerkedni.
Ha csak a kapcsolat közben mondaná el a másik, azon nyomban elhagynám, mert becsapva érezném magam.
Egyszerűen az értékrendembe nem fér bele az, hogy -legyen bármilyen hányattatott valakinek az aktuális élethelyzete- a testét (és lelkét) bocsátsa áruba.
Természetesen nem vonom kétségbe, lehet ettől jó ember, de sohasem tudnék egy ilyen emberrel párkapcsolatot létesíteni. Egyszerűen a tudat, hogy a tisztességes munka helyett ezt az utat választotta, valamint az, hogy kitette ezáltal a mentális is fizikális egészségét is, számomra nem elfogadható. Egyszerűen nem tudnám tisztelni ezek tudatában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!