Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ha a egy srác kedves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha a egy srác kedves jófej és szimpatikus, akkor kizáró tényező lenne ha tudnád róla hogy egy ideig ku.rvaként dolgozott? Vagy ha kapcsolat közben tudnád meg ezt

Figyelt kérdés
2022. ápr. 16. 17:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem igen.
2022. ápr. 16. 17:27
 2/14 anonim ***** válasza:
46%
Hát ilyen pasikról sem gyakran hallani... Buzzikat elégítettél ki vagy hogyan kell érteni?
2022. ápr. 16. 17:43
 3/14 A kérdező kommentje:

Nőket főképp, vagy párokhoz 3.nak csatlakoztam.

Férfiak max engem szophattak le, én nekik kéz és láb munka max.

2022. ápr. 16. 18:03
 4/14 anonim ***** válasza:
Egyértelmű hogy igen
2022. ápr. 16. 18:03
 5/14 anonim ***** válasza:
Értem, köszi a választ. Nemrég láttam egy filmet, és azért merült fel bennem a kérdés... Amúgy jól kerestél vele?
2022. ápr. 16. 18:15
 6/14 A kérdező kommentje:

25k per óra, de 35k ha két óra

Szóval egész okes volt, nem az anyagiak miatt csináltam, szóval megválogathattam a kuncsaftokat

2022. ápr. 16. 18:45
 7/14 A kérdező kommentje:
Akik igent mondtak, kifejtenék hogy miért? Csak hogy jobban megérthessem
2022. ápr. 16. 18:46
 8/14 anonim ***** válasza:
70%
Így első körben, ennyiből passzolom mit szólnék. Ha évekkel ezelőtt és már egyáltalán nem akar semmi hasonlót csinálni, sem harmadikat bevenni akkor nem lenne azonnal kizáró ok, de lehet furcsán néznék és kicsit visszavetné az ismerkedést (tempóban), amíg feldolgozom az infót. De ha akkor csinálta amikor már ismerkedtünk valószínűleg ott lenne a vége.
2022. ápr. 16. 18:52
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszadó vagyok

Szerintem ennek a ténynek a közlése a megismerés ideje alatt elengedhetetlen, hogy ezek után eldönthesse a másik, hogy szeretne-e ennek tudatában tovább ismerkedni.

Ha csak a kapcsolat közben mondaná el a másik, azon nyomban elhagynám, mert becsapva érezném magam.

Egyszerűen az értékrendembe nem fér bele az, hogy -legyen bármilyen hányattatott valakinek az aktuális élethelyzete- a testét (és lelkét) bocsátsa áruba.

Természetesen nem vonom kétségbe, lehet ettől jó ember, de sohasem tudnék egy ilyen emberrel párkapcsolatot létesíteni. Egyszerűen a tudat, hogy a tisztességes munka helyett ezt az utat választotta, valamint az, hogy kitette ezáltal a mentális is fizikális egészségét is, számomra nem elfogadható. Egyszerűen nem tudnám tisztelni ezek tudatában.

2022. ápr. 16. 18:56
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bőséges választ
2022. ápr. 16. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!