Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem hajlandó visszaadni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem hajlandó visszaadni a cuccaimat. mit tehetek?

Figyelt kérdés

6 évig voltunk együtt. amikor összejöttünk, nekem is volt sok felesleges lomom, amit nem akartam kidobni, de a közös lakásban nem fértek volna el. így a szülei családi házában vidéken a melléképületben pakoltuk le őket dobozba. most szakítottunk, és mondtam neki, hogy elhoznám a régi cuccaim, erre írta, ne is álmodjak róla, és tiltott mindenhonnan. telefont nem veszi fel.

mit tehetek?

nem olyan válaszokat várok, hogy ezt megszívtam, vagy menjek verőemberekkel....

értelmes tanácsokat várok.

2022. okt. 14. 23:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
14%
#8 nővel szemben egyből de erős lett a kis ribi
2022. okt. 15. 02:28
 12/17 anonim ***** válasza:
83%
Menj oda rendőrrel. Már ha tudsz szerezni. Talán így odaadják. De mikről van szó pontosan? Legalább terjedelemben. Két doboz könyv, emlékek, vagy cipelős bútorok?
2022. okt. 15. 05:50
 13/17 anonim ***** válasza:
32%

Talán fordulj a szüleihez vagy valami értelmes rokonához.

Nagy bunkóval éltél, az már biztos. Becstelen idióta.

2022. okt. 15. 09:58
 14/17 anonim ***** válasza:
91%
Menj oda személyesen, hogy el akarod vinni a cuccaidat. Ha nem engedik, mondd, hogy rendőrt fogsz hívni. Ha erre sem engedik, tényleg hívd is a rendőrséget! A sikkasztás bűncselekmény.
2022. okt. 15. 10:53
 15/17 A kérdező kommentje:
Van nála fali képek bekeretezve, puzzlek bekeretezve, hutomganesek, amik nem tetszettek neki. Polcaim, amik nem illettek a kozos lakasba, komod. Asztali diszek, ismerosoktol kapott aprosagok.
2022. okt. 15. 14:57
 16/17 anonim ***** válasza:

Tökmindegy, mid van, odamész, és ha nem hajlandók odaadni, akkor rendőrt hívsz.

Bár ezzel az a baj, hogy pl számla nélkül nehéz lesz bizonytani, hogy xy cucc a tiéd.

2022. okt. 15. 17:32
 17/17 anonim ***** válasza:
50%
#8 Majd kapnál te inkább egy pár nevelő pofon, ha odamennél parádézni...
2022. okt. 15. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!