Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem hajlandó visszaadni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem hajlandó visszaadni a cuccaimat. mit tehetek?

Figyelt kérdés

6 évig voltunk együtt. amikor összejöttünk, nekem is volt sok felesleges lomom, amit nem akartam kidobni, de a közös lakásban nem fértek volna el. így a szülei családi házában vidéken a melléképületben pakoltuk le őket dobozba. most szakítottunk, és mondtam neki, hogy elhoznám a régi cuccaim, erre írta, ne is álmodjak róla, és tiltott mindenhonnan. telefont nem veszi fel.

mit tehetek?

nem olyan válaszokat várok, hogy ezt megszívtam, vagy menjek verőemberekkel....

értelmes tanácsokat várok.

2022. okt. 14. 23:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom ismered a szüleit, felhívod őket/írsz nekik üzenetet ezzel kapcsolatban.
2022. okt. 14. 23:27
 2/17 anonim ***** válasza:
98%
odamész a szülei házához vidékre hogy akkor jöttél a cuccidért
2022. okt. 14. 23:28
 3/17 anonim ***** válasza:
39%

Ügyvédet kereshetsz, de az drága lesz.

Egyszerűbb és olcsóbb, ha elkísér 2-3 erős emberke, ha van esze a srácnak, nem kér viperát, és oda adja a cuccokat.

4/17 anonim ***** válasza:
100%
1) Írj a szüleinek, hátha ők reálisabban állnak a kérdéshez. 2) Keress meg egy ügyvédet, hogy milyen lehetőségeid vannak. Lehet a szüleinek küldött ügyvédi felszólítás kicsit lehiggasztja a kedélyeket. 3) Ha csak felesleges lomok, ahogy írod, engedd el.
 5/17 A kérdező kommentje:
Pontositok a kérdésen, ha a szülei sem hajlandók odaadni? Ilyenkor mit csináljak?
2022. okt. 14. 23:29
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy leírták már ügyvéd vagy hagyod veszni.
2022. okt. 14. 23:30
 7/17 A kérdező kommentje:

Nekem emlékek.... Neki felesleges lomok. Amik neki nem tetszettek a közös lakásba....

Én vagyok a pasi. Volt nőm nem adja vissza.

2022. okt. 14. 23:32
 8/17 anonim ***** válasza:
12%

7.-re.

Ja, a csaj rak csicskába? Simán berúgnám a kaput, és ha rendőrért sipítozna, kapna egy nevelő pofont.

2022. okt. 14. 23:36
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Ügyvédi felszólítás szerintem is
2022. okt. 14. 23:39
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
4-es voltam: akkor marad az ügyvéd, ő tud tájékoztatni a jogaidról.
2022. okt. 14. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!