Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Csak velem van ez szakitas utan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak velem van ez szakitas utan?

Figyelt kérdés

Alapbol nehezen tudok beleszeretni valakibe, 30 vagyok de osszesen ketszer voltam szerelmes.

Ha vege egy kapcsolatomnak, akkor utana mintha elvagtak volna nalam mindent evekre. Nem vondozom senkihez, bele sem merek gondolni h jarjak valakivel, a szex nem erdekel, sem a solo dolgok, mintha eltunne belolem minden ilyen erzes. Minden kapcsolatom utan legalabb 4 ev telt mig barki is erdekelt es ahhoz is rengeteg ido kellett h a gondolathoz hozza tudjak szokni h van valakim.

Az elso exem utan 8 evvel tudtam szerelmes lenni, akikkel voltam nem valtottak ki semmit hiaba hittem h mukodhet.

Masok olyan konnyen mennek bele kapcsolatokba.

Velem van a baj ugye?

2022. okt. 13. 17:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Én ugyanilyen vagyok. Egyszer voltam szerelmes, azóta sem.:/
2022. okt. 13. 20:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Van ilyen. Ilyesmiben vagyok most. Elegem volt az egészből, örülök, ha egyedül lehetek és nem kell kínlódni másokkal. Kérdés, hogy meddig fog tartani. Ennek élvezem minden percét, nem kell végre elviselni valakit.
2022. okt. 15. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!