Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan reagáltátok volna le?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagáltátok volna le?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 2 hete szakítottunk barátnőmmel, mert nagyon toxikus volt a kapcsolatunk 3,5 év után így gondoltuk szüneteltetjük a kapcsolatot egy ideig. Tegnap találkoztunk, beszélgettünk egy jót nagyon jó volt látni, gyönyörű volt mintha nekem csípte volna ki magát, nagyon jó volt a hangulat, sok témáról tudtunk végre beszélgetni egy jót. Elmentünk étterembe enni, éhesek voltunk. Beszélgettünk ott is és kérdezte beszélek e más lányokkal, mondtam neki nem. Gondoltam, ha megkérdezte énis rákérdek, beszélget e más fiúval. Az egyik kollegájával beszél, s mint kiderült elhívta bulizni hétvégén amibe belement és engem kicsit lesokkolt, előjött a féltékenység de próbáltam higgadt maradni. De mikor kijelentette azután már szomorú lettem és ideges hogy már mégse fogok kelleni neki és nem bírtam tovább kibasztam a hisztit, hogy mégis miért megy el vele meg az ismeretlen barátjaival bulizni.. és én voltam a hisztis meg hogy ebből a kapcsolatból így nem lehet több, mert folyton féltékenykedek és hisztizek. Elmondta őszintén, múltkor meló után találkozott a kollegájával, de nem akar tőle semmit de a csávó meg többet érez mint barátság, de nem nyomul rá mert tudja hogy 3,5 évig együtt voltunk.. Na most ti hogy reagáltátok volna le az esetet, mikor békülnétek a párotokkal, de ő kijelenti hogy elmegy bulizni a kollegával meg ismeretlen haverjaival.. Teljesen természetes? Oké, szünetet beszéltünk, de ettől még nem kell egyből a másik férfiakkal bulizni járni, vagy tévedek? Tegnap végleg szakítottunk, de érdekel a véleményetek. Köszi előre is a válaszokat..
2022. okt. 6. 15:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat egyébként, pozitívan fogom fel.
2022. okt. 6. 17:29
 12/13 anonim ***** válasza:
48%
Óó igen. Ismerem az érzést. Legyél higgadt és kimért. Hasonlóan jártam én is. Jobb tanácsot nem tudok adni, minthogy ezt hagyd. Legyél férfi. Változtam én is. Nagyon szerettem a párom mégis megcsalt. Másfél évvel később egy igazi kimért és hideg ember lettem. Egyszerűen már nem érdekel ki mit gondol rólam. Úgy élj ahogy neked tetszik. De szerintem ezt a nőt felejtsd el
2022. okt. 6. 22:34
 13/13 anonim ***** válasza:

Szakítottatok, innentől kezdve semmi közöd a párkapcsolataihoz vagy szexuális életéhez.

De legalább már tudja, hogy mekkora hisztis hlye vagy :D

2022. okt. 8. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!