Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akivel szakítottak már, hogyan reagáltatok?
Velem tegnap szakított a barátnőm, nem volt hosszú kapcsolat, elmondta, hogy nem szeret, én erre csak annyit mondtam, hogy akkor jobb ha megyek és csöndben eljöttem. Kicsit már bánom, mert lenne sok kérdésem, de azóta nem is kerestük egymást és én nem is akarom.
Ki hogyan reagál ilyen helyzetben, mi a "helyes" reakció?
Ne agyalj ezen, jól tetted!
Bármit mondtál volna vagy kérdeztél volna, ezt a döntést már meghozta, neked pedig nem volt már semmilyen befolyásod, ilyenkor ez a legjobb és nem felesleges koptatni szavakkal a szád és agyalni, ennél jobban nem is cselekedhettél volna!
Fel a fejjel és lépj túl rajta!
Én mindent elmondtam ami eszembe jutott , hogy ne maradjon bennem kesobb semmi.
Sokat beletettem abba a kapcsolatba , nem kaptam vissza semmit. Egyértelmű volt , hogy szakítás lesz , mikor írt , hogy találkozzunk.
Mikor mindent megbeszéltünk és hazavitt, utána meg O írt nekem , hogy nagyon sajnálja és megkonnyezte a dolgot.
Azóta nem találkoztunk .
És bár nem váltunk el haragban , és számomra meglepő módon nem igazán értette , vagy nem esett le neki ,hogy nem szeretnék semmiféle kapcsolatot tartani , reményeim szerint többé nem is fogom látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!