Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mikor van az a pont, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor van az a pont, amikor egy hosszútávú párkapcsolat megérett a szakításra?

Figyelt kérdés

Sajnos épp ebben a helyzetben vagyok. Majdnem 7 éve vagyunk együtt, páromnak (ffi) idővel a munka lett a prioritás. Persze már leültem vele és megbeszéltem, ő megígérte hogy nem fog ennyit dolgozni, de semmi, pedig tudom hogy szeret. Már kezd elegem lenni és azon jár az agyam hogy még most kéne lépni (30 vagyok).

Nektek mikor jött el az a pillanat amikor végleges döntésre jutottatok?

2022. szept. 25. 23:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mikor van valami a párkapcsolatban, amivel nem tudok együttélni és tudom, hogy nem tudok tenni sem ellene
2022. szept. 26. 00:38
 2/7 anonim ***** válasza:
69%

Nálam a szakításig eljutni több hónap. Fokozatos eltávolodás az egésztől, aminek a végén ki tudom mondani, hogy elég volt.

Persze, egy hirtelen helyzet is megoldhatná, pl. megcsalás, de a te helyzetedben fokozatosan kihül a részemről a dolog. Én is (ismét) ebben a helyzetben vagyok. Mikor már fájdalom nélkül ki tudok lépni, megteszem.

2022. szept. 26. 06:35
 3/7 anonim ***** válasza:
48%
2.ez egy kontrolált elhisegules, atforditasz mindent utalatba.
2022. szept. 26. 08:12
 4/7 anonim ***** válasza:
48%
Atyagatya...ne is a megoldáson fáradozzon már senki...! :D Végül is vérciki valaki mellett kitartani, aki szeret, mi? Jó ég! Csere, mit a fehérneműnél, végül is ott a húspiac a társkereső appokon.
2022. szept. 26. 12:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt személyiség és helyzet válogatja. Nekem ott jött el az a pont 6 és fél év után, amikor már szexuálisan sem kívántam és amikor munka vagy egyéb kötelességek miatt 1-2 napra elment itthonról, már nem is hiányzott. Addig meg volt 3/4 év szenvedés meg tépelődés azon, hogy ez végleg kihűlt, vagy csak én unom a "harmóniát"...
2022. szept. 26. 12:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem akkor lett fontosabb a munka, amikor rá költöttem minden pénzemet, én fizettem mindent, majd ezt letagadta. Semmiben sem támogatott. Azt is kimondta, hogy én sosem lehetek számára a legfontosabb. Ekkor döntöttem el, hogy mostantól én vagyok a legfontosabb magamnak.

De mindezt elmondtam neki.

Neked azon kellene elgondolkoznod, hogy miért dolgozik többet a párod!

2022. szept. 26. 22:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Vannak szimplán munkamániás, teljesítménykényszeres emberek is. Akiknek az a fixa ideájuk, hogy nélkülük megáll az élet, vagy éhen halnak ha egy nap munka kimarad. Nyilván kereshetnek bármennyit, soha semmi pénz nem lesz elég, mindig lesz indok arra, hogy éppen most miért güriznek mint a güzü.
2022. szept. 28. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!