Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti hogy léptetek túl egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Frigg kérdése:

Ti hogy léptetek túl egy hosszú párkapcsolaton?

Figyelt kérdés

A kérdésem az lenne, hogy ti hogy tettétek túl magatok egy hosszú, komoly párkapcsolaton? Hogy felejtettétek el? Meddig tartott ez az időszak?

(Az alapfelállás a békében, "közös megegyezésen" alapuló szakítás, ahol még bőven voltak érzelmek a másik iránt)

Milyen módszert alkalmaztatok, hogy sikerüljön érzelmileg elfelejteni a másikat?

2014. febr. 15. 06:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem alkalmaztam kifejezetten semmi módszert. Egyszerűen éltem az életemet tovább, próbáltam egyre kevesebbet sopánkodni a régi dolgokon. Kerestem új elfoglaltságokat, a régieket ami összekötött minket, azokat meg elhagytam. Hogy lehetőleg minél kevesebb dolog emlékeztessen rá és kizárjam a lehetőségét, annak hogy találkozzunk.

Volt néhány alkalom amikor elgyengültem és küldtem 1-2 sms-t... vagy felhívtam. De utána mindig rájöttem, hogy hülyeség volt, mert valójában már ő sem akart beszélni velem. Zaklatni meg nem kell senkit.

/5 év volt/

2014. febr. 15. 07:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2014. febr. 15. 07:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Fél év után meg ismertem valakit. :)
2014. febr. 15. 07:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Abban a percben törlöm a tel.számát,minden kontaktot megszakitok,(ha nincs rá más ok,gyerekek pl).Mintha nem is lett volna.(37F)
2014. febr. 15. 07:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Elfelejteni nem fogod es a kozos megegyezes nem letezik.. Ez csak egy menekules a felelosseg elol . Nincs modszer a konnyebbe tetelere,midig nagyon faj , uresnek, ertelmetlennek erzel mindent. Elviselhetobbe teheted,ha elkezdesz sportolni,ahol fizikailag kifaraszthatod a tested es ez az erzes adott esetben erosebb lesz a lelki serulesnel. Menj minel tobbet olyan emberek tarsasagaba,akik empatikusak az erzeseiddel es beszelj ki mindent . Ha banatod van,ha ra gondolsz ,ha eszedbe jut egy kozos emlek,elmeny .. Mindig mindent , ne tartsd magadban,az felorol. Persze talald meg azt a szemelyt (baratot ! ) akit tenyleg erdekel,hogy mi van veled es lehetoleg nem fog beled szeretni azert,mert ugy erzi,hogy kozel kerultetek azzal,hogy bizalmadba fogadod.

Nehez nagyon ez az idoszak ,de tulelheto !

2014. febr. 15. 09:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Először eltüntetni mindent, ami kifejezetten őrá emlékeztet. Felírni egy nagy lapra azokat, amik miatt így döntöttem/döntöttünk, csak azt, ami rossz volt, és ezt kirakni jól látható helyre. Barátokkal tölteni minél több időt, keresni egy teljesen új hobbit. Tudatosítani, hogy felmelegítve csak a káposzta jó, a kapcsolat nem. Ami elmúlt, soha nem jön vissza már. Ha ezek sikerülnek, elérted, hogy szép emlékként tekintesz vissza, de újrakezdeni nem akarsz. Szerintem több nem kell.
2014. febr. 15. 11:59
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenki válaszát! :)

Nem olyan friss történet, csak olykor-olykor még mindig előjön bennem pár rossz érzés.

Egy 6 éves kapcsolatnak lett vége még múlt évben, bizonyos tényezők miatt (nem megcsalás, vagy ilyesmi), és ha ezek nem lettek volna, együtt maradunk, ezért írtam a "közös megegyezést". Lehet ezért jut eszembe még néha.

Még egyszer köszönöm, hogy írtatok!

2014. febr. 15. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!