Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tovább? (Kérdésed túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Szóval szerelmes lettem egy orvoskollégámba(nem egy osztályon dolgozunk, naponta jó ha egyszer látom őt, mikor jönnek vizitre). Még múlthéten volt egy olyan esetet, hogy más kollégáimmal ittunk és épp indult hazafelé ő is, és meghívtam egy üdítőre. A mai vizit után visszajött hozzám és adott egy fél tábla csokit. Úgy vettem észre, hogy kicsit mintha zavarban is lett volna.

Már egy sor elméletet gyártottam, hogy hogyan tudnék vele több időt kettesben eltölteni(pl az alkalmasságihoz a beutalókat tőle kérném vagy kitalálok magamnak valamilyen betegséget és vele vizsgáltatnám ki magam), de az lenne a legjobb, ha civilben tudnánk randizni. Csak nem tudom, hogyan érjem el, hogy észrevegye hogy tetszik nekem.

2014. febr. 11. 17:28
 1/5 anonim ***** válasza:

1) nem szerelmes lettél, hanem megtetszett

2) ahogy meghívod üdítőre, és ahogy ő csokit ad neked, azzal a lendülettel el is hívhatod egyik este valahová

2014. febr. 11. 17:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Nő, vagy Férfi vagy?
 3/5 anonim válasza:
odamész hozzá és elhívod randizni! ;)
 4/5 A kérdező kommentje:
én vagyok a nő. és tényleg szerelmes vagyok belé, habár feleslegesen bizonygatom itt.. Azt is tudom, hogy az egyenes út lenne a legcélravezetőbb, de jobban örülnék, ha ő kezdeményezne.
2014. febr. 11. 17:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Akor várd, meg hogy kezdeményezzen.

Miért vagy türelmetlen?

Ha mégse jön össze, akkor sincs gond, nem neked szánta a sors, amiért később hálás is leszel. Amikor megismered az igazit.

Próbálj flörtölni,ha találkoztok, kacérkodj. Vagy reagál rá, vagy nem...

2014. febr. 11. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!