Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez igaz? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Szerintetek igaz hogy egy kapcsolat szakítását fele annyi időbe telik kiheverni mint amilyen hosszú volt a kapcsolat?2014. jan. 24. 20:00
2/9 anonim válasza:
Szerintem nem. Ráadásul ez is emberfüggő, nem lehet általánosan kijelenteni.
3/9 ASOT válasza:
Ezt nem lehet mondani. Ez össze vissza van. Emberenként változó.
De.... egy 20 éves kapcsolatot talán nem 10 év alatt hever ki teljesen :)
5/9 anonim válasza:
Ez baromság. Kapcsolat és személyfüggő. Van aki 2éves kapcsolaton túl van pár óra után, van aki meg egész életében sem sikerült túllépnie rajta.
6/9 anonim válasza:
Igen, mert az élet tökéletesen szabályszerű...
7/9 anonim válasza:
Ez valami új keletű legenda, amiről még nem hallottam?
Viszont meg tudom cáfolni, az "első nagy szerelmemmel" kb. 4 hónapig voltunk együtt, én szakítottam, és azóta sem hiányzik, kicsit sem.
8/9 piriiiiii válasza:
Az érzelmek talán kiszámíthatóak egy idióta képlettel? Nem hiszem...
9/9 anonim válasza:
nem..
ha 5 évig tart egy kapcsolat, akkor ne tartson 2,5 évig kiheverni...
viszont ha érzelemben gazdag 1 éves kapcsolat akkor tarthat 6 hónapig...
vagy 6 hónapos 3 hónapig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!