Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú.
Megcsaltam a barátomat egy jó fiúbarátommal.. Csókoloztunk, amiről kép készült.Később kiderült ők jóba lettek és a haverom mindent elmesélt a barátomnak.Nagyon megbántam már és sajnálom..Szeretem a barátomat,mit tegyek most?Mit írjak neki,hogy megbocsásson?:/
Nem kellenek a beszólások,köszi..
Engeszteld ki valahogyan.
Főzzél vagy süssél neki.
Csinálhatnál mézeskalács szívet, amire ráírhatod, hogy mennyire szereted meg ilyesmik.
A hűség súlya alatt megroppanhat az, akinek gyenge a támasza.
/Spartacus: Vér és homok c. film/
Azt gondolom, hogy fontos a hűség. Ma azonban tágul a világ, és tágulnak a szabályok is, sajnos. (...) Hűtlenségről nem csak fizikai értelemben beszélhetünk. Amikor az ember csalódik - nem megcsalják, hanem csalás történik -, fizikailag el kell távolodnia néhány órára a másiktól. Olyankor nem bírom elviselni a közelségét, pedig a nők akkor nagyon szeretnének beszélgetni. Próbálnák megmagyarázni... De olyankor a férfinak éppen erre nincs szüksége. A földolgozáshoz magány kell.
/Kaszás Attila/
Nem akarlak oktatni, hiszen te okosabb vagy nálam, de meg kell tanuld: minden nem lehet a tiéd. Vannak alapvető dolgok, amikhez ragaszkodnunk kell, mint a vízhez és a sóhoz, ha élni akarunk. Számomra ilyen dolog a hűség. Nem öncélúan és mindenáron, de mindaddig, amíg értelme, értéke és súlya van.
/Berkesi András/
1) Remélem elolvasod, és elgondolkodsz.
2) Ha nem olvasod el az sem érdekel....
3) NE ÍRJ, hanem menj oda hozzá SZEMÉLYESEN beszéljétek meg.
Mit írjak pfff. a mai világban már csak az interneten lehet beszélgetni komoly dolgokról ?
4)a- Megbánhatod 1000000x , de ha a fiú annyira szeretett, hogy csak na. Akkor nem hiszem h megbocsájt.
b- Megbocsájt , DE az sem lesz már ugyan az, mivel egyszer már átverted.
Ha "zavar" keletkezik akkor az már később nem lesz olyan mint előtte.
Eltörik a kedvenc -bögréd- ami egy limitált kiadású volt.
Megragaszthatod, de nem lesz olyan szép, és jó mint régen.
szerintem előző kicsit túl erős most ide és inkább felnőttekre vonatkozik
minden tininek vannak botlásai, azok párjának is, ilyen az élet sel a ví :)
Lehet, hogy erős lett.
De Ha most nem tanulja, meg a szavak, cselekedetei erejét, súlyát akkor később csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!