Nem találom? (kérdésed túl rövid, magyarázatod hosszú)
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Mások is keresik ezt a kérdést,bár Én nem láttam,de már érdekel.Te nem tudsz kérdést kitörölni,csak a Moderátorok. Vajon Ők miért tették és az orrunkra kötik-e?
És úgy sem tudunk kérdést törölni,hogy:
belépünk,és ott oldalt van az,hogy saját menü.azon belül ottvannak,hogy saját kérdéseid,és a kérdésed mellett ott van az X.úgyse?:)
Jézusom Kérdező! Értelmét vesztené az oldal,ha az ember csak úgy törölgethetne a saját kérdései közt!!!! Hát akkor hogy segítene az akár évek múlva is a többieknek...stb
"X = Ezzel az ikonnal eltávolíthatsz egy kérdést a kérdéseid listájából (ha már nem vagy kíváncsi a jövőben rá érkező válaszokra). A kérdés nem törlődik, tehát a kategórialistákban megmarad, illetve a keresővel megtalálható, de erről az oldalról el fog tűnni."
Tehát Te nem tudsz kérdést törölni,dehát ez annyira egyértelmű!:)
:DD Már mind1,ha letörlik..
Megtudtam amit akartam.:D A szőkén én is jót nevettem..
'ő szőke,a tesója barna hajú':DD Tényleg fontos volt ezt leírni..Attól függ a mellmérete,hogy milyen színű a haja...:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!