Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl egy hosszú párkapcsolaton önmarcangolás nélkül?
Úgy hogy elfogadod azt ami van. Pillanatok alatt találsz magadnak mást.
Bezzeg nekem egész életemben nem sikerült senkit találnom, mert az aki vagyok nem kell senkinek magamat a világképemet pedig nem tudom megtagadni, nem követem a divatot és népszerű önpusztítást sem de nagy szent életemmel nem szaladok messzire csak egy sóvárgó senki lettem.. De nálad ez a probléma nem áll fent..
minden elmúlik. én 27 évesen kapcsolat nélkül mit mondjak..?
Elfuserált a társadalom, és a normák is azok.
Én nem áltam be a sorba.
Persze lehet "félénk" is vagyok de nem erről van szó hanem arról hogy érdekek is az emberek meg csak a külsőségek számítanak.
ZÉRÓ a spiritualitás a mai világban.. Csak az agymosottság és a zombiskodás írigykedés rongyrázás meg a magamutogatás megy.. Belefáradtam. Nem is kezdeményezek már mert ugyan az mindig a forgatókönyv lekoptatás vagy sima elutasítás. Magamhoz valót találni közös érdeklődéssel akinek tetszek is szinte lehetetlennek tűnik.. Innentől kezdve az ember elveszti a nemlétező optimizmusát is,,
"nem vagyok már fiatal, 26 múltam"
Tényleg nem. Egy öreg vén trotty vagy már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!