Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt olyan exetek, aki megbant...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan exetek, aki megbanta,hogy elhagyott titeket?

Figyelt kérdés
Pl rajott,hogy mit veszitett, nem olyanokra gondolok,akinek dughatnekja volt es azert akart visszajonni vagy nem talalt mast.
2022. szept. 23. 13:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
14%
Én hagytam az el az összeset és nem bántam meg.
2022. szept. 24. 07:11
 12/15 anonim ***** válasza:
16%
Én léptem le mindtől, egyet bántam meg. Fiatal voltam s élni akartam még.
2022. szept. 24. 14:48
 13/15 anonim ***** válasza:

Volt. Neki a nagymellű nő kellett. Megcsalt, végül két szék közt a pad alá.

Ennek 7+ éve, én azóta boldog párkapcsolatban élek, ő meg szálegyedül. Hát, így járt :D

2022. szept. 24. 21:55
 14/15 anonim ***** válasza:
35%

Én vagyok az, lehet egyedül vagyok, de minden héten más nagymellű nőt kapok meg. Na pá <3

2022. szept. 24. 21:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez feltétlen ki kell, hogy derüljön? Miután szétmentünk nem tartottuk a kapcsolatot. Régen előfordult, hogy én szakítottam, akkor volt aki visszajött volna. Ha ő dobott ki, akkor is előfordult ilyen. Mostanában engem dobnak ki, de mindig van rá ok, így aztán nem hiszem, hogy ezt bármikor megbánnák, legalábbis mondani nem szokták, mert nem beszélünk utána sose.
2022. szept. 26. 14:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!