Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan exetek, aki megbanta,hogy elhagyott titeket?
Persze, sulis osztálytársam szakított, mert egy lúzer vagyok (amiért 19 évesen, érettségi másnapján nem volt lakásom ahol összeköltözzünk, és munkám, amiből futja albérletre).
Ma, hogy havi nettó 1 milla felett keresek, már megbánta, hogy férjhez ment...
Volt. 2 is. De aki nagyon az a gyerekem apja. Pedig hogy járt a szája hogy ha ő nem lenne mi lenne velem, meg hogy jobbat úgy se fogok találni🤣 ennek lassan 9 éve hogy vége lett. A csaj aki miatt szétmentünk, nem akart tőle utána semmit.
Felneveltem nélküle a gyereket, boldog kiegyensúlyozott kapcsolatom lett. Ő meg.. 9 éve egyedül van, és a lányát sem ismeri. Kimaradt az egész életéből, a gyerek már meg sem ismeri, és nem is tekinti apjának. Azért évente 1x így is beprobálkozik, hogy mennyire hiányzunk neki.
Igen, volt. Miután szakított, merthogy ő még elni akar és megismerni más nőket is, en is elkezdtem ismerkedni. Nem is számítottam rá, de nagyon hamar betoppant az életembe egy olyan férfi, aki teljesen máshogy állt hozzám. Tisztel, szeret és vigyáz rám.
Az exem megpróbálta visszakuncsorogni magát, én meg közöltem, hogy már van más, aki jobban értékel és megbecsül. Eléggé a padlón volt, na. Szegény a kutyának sem kellett. Azóta sem.
Volt egy ilyen.
Kissé fiatal voltam hozzá, ezért valami csavaros férfi logikával kigondolta, hogy ha tapló velem, elhagyom, és találok jobbat. Elhagytam, mikor már kb. senki nem viselte volna el a bunkóságát. A következő párom nem volt fiatalabb nála, vele jobb volt a kapcsolatunk sokkal. Majdnem egy évvel a szakítás után keresett meg, hogy ő ezt sose gondolta volna, és most kezdi megérteni, hogy nem hagytam volna el őt. Továbbá ő még mindig szerelmes belém, és más nőre se bír gondolni. Ezeket egyébként a vak is látta rajta, pedig korábban aztán nem volt érzelgős típus. Aztán megkérte a kezem, ott már tudtam, hogy túlzásba esik, hiszen valaki más barátnője voltam már. Rosszul is éreztem magam egy kis ideig, hogy miattam van ilyen borzalmasan kifacsart állapotban. Aztán jött az érzelmi zsarolás, és az segített, hogy határozottan megszüntessem köztünk még a beszélő viszonyt is véglegesen.
Volt ilyen. Kirakta szűrömet 6 hónap után mondván nem sokat találkozunk és ez neki kevés. Volt igazság abban amit mondott, de akkoriban olyan munkahelyem volt, hogy gyakorlatilag napi 24h ha szóltak mennem kellett, jó pénz fizettek érte, de nem egy párkapcsolat barát állás.
Eltelt 2 év, nyugisabb munka után néztem, volt néhány rövidebb kapcsolatom majd egyszer "véletlenül" összetalálkoztunk. Szerintem utánam kérdezett közös ismerőstől, hogy kapcsolatban vagyok-e éppen és akkor jelent meg az életemben amikor egy ronda szakítás után voltam. Találkoztunk pár alkalommal és nagyon nyomult, egészen máshogy viselkedett mint korábban, elmondta, hogy türelmesebb lehetett volna a szakítás előtt, de nem akarta elpazarolni a fiatalságát és nem látta rajtam azt, hogy változtatni szeretnék a helyzeten. kb 2-3 hét után mondtam neki, hogy nem érzem magamon azt, hogy ő lett volna vagy most ő lenne az igazi számomra és elköszöntem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!