Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erőszak után nincs visszaút?
Szombaton ittas állapotban bántalmazott a párom, rángatott, lelökött a földre, nekivágott egy kerítésnek, elkapott a hajamnál... Az elpusztíthatatlannak hitt Nokiám képernyője is betört. Azóta nem keresett, én se őt.
Először volt ilyen a kb. 3-4 hónapos ismeretség alatt. Mit tegyek? A jó dolgok nyilván hiányoznak.
És így születnek az olyan nők, akik ezt elviselik, mert ilyen gyökér apjuk van, hogy azt neveli belé, hogy ez természetese, viselje el, és az ő hibája, ha nem tud egy agresszív részeggel bánni és kikerülni.
A fiába meg azt, hogy nyugodtan "vágja a kerítésnek" részegen a nőjét, mert az ő dolga lett volna elbúni, amíg piásan dühöng.
Mindezt 2022-ben.
Édesem, ha ezután visszamész hozzá, azt kell mondanom, hogy az a léc, amit nálad egy csávónak meg kell ugrania, a földön van. Mindenki megérdemli az alapvető tiszteletet, és ebbe nem fér bele a verés. Nem tisztel téged, éretlen is, hiszen nem tud uralkodni az érzésein. Lehet a részegségre fogni, de ha tudom, hogy agresszív vagyok a piától, akkor nem iszom annyit és olyat, ami ezt hozza ki belőlem.
Jó tulajdonságokat mindenkiben lehet találni, kellemes élményeket bárkivel lehet szerezni, de ettől még az az illető nem lesz jó ember, és nem feltétlenül lesz érdemes arra, hogy rá szánd az idődet. Szóval a "jó dolgok nyilván hiányoznak" nem szabad, hogy indok legyen arra, hogy vele maradj.
Még most szabadulj meg tőle, mert az ilyenektől később nem lehet. Később még jobban le fogja építeni az önbizalmadat, ha lehet még pénzügyileg is kiszolgáltatottá tesz, a barátaiddal és családoddal se fogja hagyni hogy tartsd a kapcsolatot. Olvass utána annak, hogy hogy működnek a bántalmazó kapcsolatok, és menekülj, amíg tudsz, amíg nem függsz tőle még jobban.
Szia kérdező!
Na beszéltetek már? Mi lett?
7-es, az én párom is ittas néha-néha (2-vel több sörrel, mint kéne), mégsem emelt még rám kezet.
Épp ellenkezőleg: bújik, csókolgat, szeretget, visz az ágyba, hogy minden jót tegyen velem (mondjuk, ha nem akarom, vagy álmos vagyok, akkor békén hagy, nem erőszakoskodik).
Hogyha ittas állapotban megverne (gyak. félig összeverne) abban a másodpercben elhagynám.
Nem még sunyítok, meg lábujjhegyen járok, hogy jaj, mit tehetek egy brom állat mellett, aki piásan majdnem megölt.
vagy akár fizikailag tegye ártamatlanná. - ez vicces.
168 cm magas vagyok, 54 kiló.
Az egyetlen ember, aki valaha részegen agresszívan lépett fel ellenem volt vagy 180 cm és 90+ kg (de van 195 cm magas fiúismerősöm is)
Na, őt hogy teszem fizikailag ártalmatlanná? Komolyan kérdezem, Mr. Megmondóember. Mert kb. kettő másodperc alatt lefog, vagy eltöri a karom.
Egyébként ezt a bugyuta provokáló idiótát nem lehetne kirakni, és törölni a válaszait? Mert nekem pl őt lenne kedvem orrba vágni, amekkora kretén.
És a legszomorúbb, hogy nem biztos, hogy troll, mert valóban léteznek ekkora kretének, akik szerint a nőnek mindent tűrnie kell, meg ő a hibás, hogyha a férfi megerőszakolja, miért nem tette szét önként.
"Egyébként ezt a bugyuta provokáló idiótát nem lehetne kirakni, és törölni a válaszait? Mert nekem pl őt lenne kedvem orrba vágni, amekkora kretén.
És a legszomorúbb, hogy nem biztos, hogy troll, mert valóban léteznek ekkora kretének, akik szerint a nőnek mindent tűrnie kell, meg ő a hibás, hogyha a férfi megerőszakolja, miért nem tette szét önként."
Mi vagy te takarítónő, hogy mindent le akarsz törölgetni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!