Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Erőszak után nincs visszaút?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erőszak után nincs visszaút?

Figyelt kérdés

Szombaton ittas állapotban bántalmazott a párom, rángatott, lelökött a földre, nekivágott egy kerítésnek, elkapott a hajamnál... Az elpusztíthatatlannak hitt Nokiám képernyője is betört. Azóta nem keresett, én se őt.

Először volt ilyen a kb. 3-4 hónapos ismeretség alatt. Mit tegyek? A jó dolgok nyilván hiányoznak.

2022. szept. 13. 21:27
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
100%

Azért az hogy részeg nem ok arra hogy valakit így megverjen. Az én páromnak is sikerült a múltkor berúgnia, de nem volt agresszív, akkor már nem is lenne a párom. Mit csináljon a kérdező? Hogy készüljön fel? Hmmm.

Az ilyen ember érdemelne egy marhq nagy verést, és remélem vissza is kapja az élettől. Aztán majd ha gyerek lesz akkor őt is megveri? Mert a gyerek nem fogja tudni kezelni a részeg apját?

2022. szept. 13. 22:21
 12/59 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég... Nem a józannak kell megtanulnia kezelni a részegen agresszív párját. Hanem ha tudod, hogy ezt hozza ki belőled az alkohol, akkor ne igyál. Lehetőleg soha többet. De valószínűbbnek látom, hogy akiből az alkohol ezt hozza ki, abban amúgy is benne van. Szóval minimum terápia, hogy ő megtanulja kezelni SAJÁT MAGÁT! Szégyen az a felnőtt ember, aki nem képes felelősséget vállalni a saját tetteiért. Teljesen mindegy részeg, vagy sem.

Részemről pedig egyértelműen vége is lenne, annyi tanácsot max kapna, hogy kezeltesse magát.

2022. szept. 13. 22:31
 13/59 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el ezt a valakit, ne is keresd.
2022. szept. 13. 22:38
 14/59 anonim ***** válasza:
100%
Adj hálát, hogy ennyivel megúsztad és soha többet hozzá se szólj!!!
2022. szept. 13. 22:42
 15/59 anonim ***** válasza:
0%

"Azért az hogy részeg nem ok arra hogy valakit így megverjen."

Először talán vedd a fáradságot, hogy elolvasd a kérdést. Nem megverte, hanem ellökte és rángatta.

"Mit csináljon a kérdező? Hogy készüljön fel? Hmmm."

1. Ha nem tudja ezt kezelni, akkor jobb ha nem megy a közelébe, kerülje el ilyenkor.

2. Ha van benne annyi kurázsi akkor beszéljen veleúgy hogy megértse vagy akár fizikailag tegye ártamatlanná. A detoxba is elég sok részeg embert visznek az ápolónők pedig elbánnak velük, pedig ott tényleg vannak kifejezetten agresszív állatok.

2022. szept. 13. 22:50
 16/59 anonim ***** válasza:
100%

Akiről mar rég mondtuk hogy mit várhatsz?

Ilyenkor látlelet feljelentés

2022. szept. 13. 22:53
 17/59 anonim ***** válasza:
100%
16-os, te igazán beteg vagy. Nem tudom, mit szólnál, ha mondjuk a lányoddal követné el ezt valaki.
2022. szept. 13. 22:55
 18/59 anonim ***** válasza:
0%

"Huh, vettem a fáradtságot és bejelentkeztem, hogy le tudjam pontozni ezt a szerencsétlen agyhalott áldozathibáztató gyászkeresztet..."

Nem hibáztatom, pontosan tudom hogy ez a részeg ember hibája. Csak szeretnék tanácsot adni, hogy legközelebb ne kerüljön ilyen helyzetbe. Lehet, hogy most ezzel az emberrel szakít, de aztán mi lesz ha a következő ember akit összeszed az is részeg lesz egyszer. Van ilyen, hogy a pia agresszivítás vált ki valakiből, sőt ez egy elég gyakori dolog.

2022. szept. 13. 22:56
 19/59 anonim ***** válasza:
0%

"16-os, te igazán beteg vagy. Nem tudom, mit szólnál, ha mondjuk a lányoddal követné el ezt valaki."

A lányomat is felvilágosítanám, mint bárki mást. Te nem ismersz engem, nem tudom, hogy veszed a bátorságot, hogy ledegradálj engem. Én egy bajba jutott lánynak szeretnék segíteni, teljes jóindulatból válszoltam erre a kérdésre és adtam egy tanácsot.

2022. szept. 13. 23:02
 20/59 anonim ***** válasza:
100%

"Nyilván ha életképtelen és nem bír el egy részeggel akkor szakítson, válassza a "könnyebb" utat."

Bocsika, de eszemben sincs elbírni egy részeggel. Érdekes, a páromat évek alatt egyetlen egyszer sem láttam részegnek.

2022. szept. 13. 23:03
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!