Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 honapja szakitottunk. Tegnap irt?
Figyelt kérdés
2 honapja szakitott velem a parom,(szerinte mar nem mukodott ugy ahogy, kozben pedig akkor mindent megtett hogy ne is mukodjon- azota pedig ismerkedik) 1 szot nem beszeltunk, azt leszamitva amikor irt, hogy hozza a testvere vissza a cuccom. 2 honap utan tegnap irt, hogy szerintem hol van az esernyoje? Valaszoltam, hogy nem tudom. Amire annyit irt, hogy jo akkor szetnez. Ennek szerintetek mi volt az ertelme? 😅 mert semmi mast irt/kerdezett.2022. szept. 13. 07:03
11/14 anonim válasza:
Kétesélyes a dolog. Vagy tényleg az ernyője kell, vagy ürügynek használta, hogy kipuhatolja, hogy állsz hozzá, és ha pozitívan, akkor lépne valamit tovább. Azzal viszont nem értek egyet, tételezzük fel, nem ürügy, miért ne lehetne extől jelentéktelenebb dolgot is visszakérni? Ha nem durva, bántalmazó stb. kapcsolat volt, tök felesleges ezért új ernyőt, akármit venni. Én már 1 éjszakás pasira is írtam rá ilyen miatt, és nem érdekelt, hogy minek tekinti, kellett vissza a rúzsom stb.
12/14 anonim válasza:
Esernyő - ha anya esernyőjét hagytam volna ott, szemrebbenés nélkül ráírnék, mert az "emlék" anyától (nem mellesleg bromi masszív ernyő) :)
13/14 A kérdező kommentje:
ez egy fekete, osszecsukhatos ernyo, ami meg rossz is volt :D raadasul 2 honapig az eso is esett mar…
2022. szept. 13. 18:42
14/14 anonim válasza:
Hétvégén eső lesz. Holnap felugrana hozzád érte. Aztán már nem kéne két napig:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!