Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 honapja szakitottunk. Tegnap irt?
Figyelt kérdés
2 honapja szakitott velem a parom,(szerinte mar nem mukodott ugy ahogy, kozben pedig akkor mindent megtett hogy ne is mukodjon- azota pedig ismerkedik) 1 szot nem beszeltunk, azt leszamitva amikor irt, hogy hozza a testvere vissza a cuccom. 2 honap utan tegnap irt, hogy szerintem hol van az esernyoje? Valaszoltam, hogy nem tudom. Amire annyit irt, hogy jo akkor szetnez. Ennek szerintetek mi volt az ertelme? 😅 mert semmi mast irt/kerdezett.2022. szept. 13. 07:03
1/14 anonim válasza:
Pontosan annyi, hogy az esernyőjét kereste.
2/14 anonim válasza:
Ha csak ennyit irt, akkor ez érdekelte. Én is kerestem már így a cuccomat exemnel.
3/14 A kérdező kommentje:
Nyilvan nem bantani akarom, de honnan tudjam hogy o mit hova tesz. 2 honapja nem lakom vele, raadasul 1 esernyo. Nem egy ora, ekszer vagy barmi.. vegyen egyet a dm-be
2022. szept. 13. 07:57
4/14 anonim válasza:
Szóval akkor azt szeretnéd, hogy azt mondjuk, meg erdeklodik irantad?
5/14 A kérdező kommentje:
Nem. Nyilvan ha valaki erdeklodik irantunk az nem ilyen. :) csak furcsanak tartom
2022. szept. 13. 08:11
6/14 anonim válasza:
Én egy párezer forintos cucc miatt biztos nem írnék rá az exemre. Milyen kicsinyesek az emberek. Hacsak nem szeretnék vele még beszélgetni és ezt használni ürügynek, én nem írnék rá. De lehet ő tényleg csak emiatt írt.
7/14 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is ez a furcsa. En sem talalom a boholytalanito gepem (2000 ft volt) megsem fogok rairni az exemre, hogy nincs e ott. Veszek masikat. Nyilvan ha fontos dolog lenne amit irtam feljebb is, pl ora, fulbevalo vagy valami fontos emlektargy akkor irnek. De ilyen dolgok miatt nem. Es inkabb bosszant, hogy ilyen okbol keres.
2022. szept. 13. 08:43
8/14 anonim válasza:
pont hagytam már exnél esernyőt, rá nem írnék emiatt pedig azóta is ölnek miatta anyámék hogy a jóó esernyőnk😂😂😂😂
9/14 anonim válasza:
Én sem írnék ilyen apróság miatt az exemnek, akkor se, ha újat kéne vennem.
Szerintem ürügy beszélgetni. De te ismered az exed, előfordulhat, hogy neki tényleg ilyen fontos ez az esernyő?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!