Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt barátnőm miért viselkedik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt barátnőm miért viselkedik ilyen gyerekesen?

Figyelt kérdés

7 hónapja közös megegyezéssel szakítottunk,van egy gyermekünk. Azóta neki van valakije.

Kértem tőle, hogy csak a gyerekkel kapcsolatban beszélgessünk.Szinte minden nap felhív vagy ír apró cseprő indokokkal. Három héttel ezelőtt mentem a gyermekünkért, ruhája közé rejtett 2 fényképét a szerelmes időszakból,amin ketten vagyunk rajta. Hétfőn nem értettünk egyet valamiben,inkább úgy mondom kipróbált egy vitát és össze vesztünk. Én erre vissza vittem a 2 db képet,ugyan úgy ahogyan alamuszi módon megkaptam. "jobb helyen van nálad" címszó alatt. Erre ő elmondott minden rossznak hogy ezt ő szeretetből adta, milyen egy szemét láda vagyok és kitörölt minden honnét illetve letiltott. Gyerekkel kapcsolatban anyóson keresztül tudunk beszélni.

Két kérdésem van.

Miért csinálta ezt? Van egy közös gyermekünk, muszáj kommunikálni.

Illetve mit tudok tenni hogy megnyugodjon?

2022. szept. 8. 14:47
 1/6 anonim ***** válasza:
86%

Nem érdekelne a hülyesége, de a párjának lehet szólnék, mert beteg a nő.

Közös megegyezéssel szakítottatok, ő mégsem képes elengedni téged.

2022. szept. 8. 15:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg mégsem olyan jó az új kapcsolata és reménykedett abban, hogy újra tudjátok kezdeni.

Hagyd, hogy magától lenyugodjon. Ha sikerül túltennie magát azon, hogy ti már sohasem lesztek egy család, majd ő is meg fog tudni idővel békélni.

2022. szept. 8. 15:28
 3/6 anonim ***** válasza:
78%

Nekem egyik exem ilyen volt, egy bunkó f@sz volt velem, aztán meg megsértődött, hogy letojom mit akar az orrom alá tolni, hogy örüljek neki, egyik ilyen egy közös képünk volt szintén.

Nem normális, önző, nárcisztikus ember az ilyen, látod a saját gyereke nem érdekli, az ő érdekében nem képes veled beszélni normálisan, csak mártírkodik és magával van elfoglalva.

2022. szept. 8. 16:21
 4/6 anonim ***** válasza:
79%
Hogy a kérdésedre is válaszoljon valaki: azért viselkedik gyerekesen, mert éretlen. Ha valakivel van egy gyereked, akkor az a személy örökre a részeddé válik, hiába szakítottatok. Ezért kell alaposan megfontolni, hogy kivel csinál gyereket az ember, mert ha nem a megfelelő személlyel vállalnak babát, akkor az egész hátralévő életük elszaródik, a gyerek életéről nem is beszélve.
2022. szept. 8. 16:26
 5/6 anonim ***** válasza:
57%
Nem akarja hogy legyen nőd valszeg. Sértené az egóját.
2022. szept. 8. 17:04
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom a gyerekedet, durva jövője lesz.
2022. szept. 8. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!