Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátnőm akivel 7 évig alkottunk egy párt néha ironikusan viselkedik (piszkál) néha meg szépen elbeszélgetünk a múltról. Nincs még teljesen lezárva nála?
Szerintem még egyáltalán nincs túl a dolgon. De 7 év elég hosszú idő, sok idő feldolgozni.
És addig amíg naponta beszélgettek valószínűleg normálisan sem tudjátok lezárni (bár ezt nem irtad le pontosan). Nem azt mondom hogy ne beszéljetek egymással, de ha úgy döntöttek, hogy nincs értelme folytatni együtt, akkor hagyni kell a múltat és a jövőre kell koncentrálni.
Persze, ha nagyon hiányzik a múlt, akkor próbáljátok meg újra, a ti döntésetek.
Remélem segítettem.
Valószínű, hogy maga se tudja hogy pontosan mit érez, ezért csapong a két véglet között...
Vagy vársz még amíg valamerre eldől a dolog mert lezárja magában vagy nem, vagy megmondod neki, hogy le szeretnéd zárni és ő ezzel csak elbizonytalanít. Hátha ösztönzöd ezzel egy kicsit.
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!