Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert viselkedik igy a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert viselkedik igy a volt ferjem?

Figyelt kérdés

Minden szavamba belekot, minden szavamat elemzi, meg a mondatvegi irasjeleimet is. Folyamatosan beszologat mindenert, semmi nem jo. Mindent felreert, es belemagyarazza a legrosszabbat, mikor en tenyleg pozitivan es egyuttmukodoen igyekszem viselkedni.

A tortenethez lehet koze, hogy valoszinuleg egy bipolaris depressziossal all se veled, se nelkuled kapcsolatban?

Es vegul nem, nem azt szeretnem hallani, hogy azert, mert meg szeret, stb. En lezartam ezt a dolgot, mivel teljesen kifordult magabol, semmi nem maradt a regi enjebol.

2018. aug. 6. 12:58
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
A volton a pont.Hacsak nem laktok vagy dolgoztok egy helyen, szerintem ne foglalkozz vele ilyen szinten.
2018. aug. 6. 13:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg mérges rád, amiért elhagytad.
2018. aug. 6. 13:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Nálunk ugyanez a helyzet. Ismerem, tudom, hogy az böki a csőrét, hogy hagytam menni. Ő arra számított, hogy könyörögni fogok, harcolni érte, és ha az új nőjèvel mégse lesz boldog, akkor kegyesen visszajön hozzám a biztonságba.

Úgyhogy most én vagyok a világ szemete, engem okol azért is, ha esik az eső, mikor nála vannak a gyerekek, mikor nálunk, akkor süt a nap. Nem vicc!

Teljesen beleélte magát, hogy én még sírok utána, és ezért keresztbe akarok tenni neki, hogy ne legyen boldog. Miközben ő n tudja feldolgozni, hogy rossz cserét csinált, rossz döntés volt a válás, és sose lesz olyan nyugodt, elégedett élete, mint velünk.

2018. aug. 6. 13:24
 4/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Az a baj, hogy a gyerkoc miatt mindennapos a kapcsolattartas. Eleinte nem vettem fel, de most hetvegen besokalltam.
2018. aug. 6. 13:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az már más.A gyerek egyfajta kimondatlan kapocs marad mindig is közöttetek.Lehet részben a gyerek miatt is piszkálódik.Vagy beszéld meg vele vagy próbáld minimalizálni a kapcsolattartás mértékét
2018. aug. 6. 13:48
 6/8 anonim ***** válasza:
49%

Mindennapos kapcsolattartás?

Hagyjuk... ha valamit akar, ELJÖN a gyerekért, elviszi és nem is kell találkozni vele.

2018. aug. 6. 16:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindennapos, de minek? Annyi minden történik a gyerkőccel, hogy minden áldott nap beszélnetek kell? Hogyan fogtok így új életet kezdeni? Ennek nem sok értelme van, senkinek sem jó. Vagy meg kell beszélni a problémákat, és újra kell kezdeni vagy minimálisra csökkenteni ezeket a találkozásokat/beszélgetéseket, és a jövőtökre koncentrálni. Talán unja már ezeket a beszélgetéseket.
2018. aug. 6. 16:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Abban egyet ertunk, hogy a gyerkoc miatt kell a kapcsolattartas. Probalom minimumra redukalni a beszelgetest/talalkozast.
2018. aug. 6. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!