Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert viselkedik igy a volt ferjem?
Minden szavamba belekot, minden szavamat elemzi, meg a mondatvegi irasjeleimet is. Folyamatosan beszologat mindenert, semmi nem jo. Mindent felreert, es belemagyarazza a legrosszabbat, mikor en tenyleg pozitivan es egyuttmukodoen igyekszem viselkedni.
A tortenethez lehet koze, hogy valoszinuleg egy bipolaris depressziossal all se veled, se nelkuled kapcsolatban?
Es vegul nem, nem azt szeretnem hallani, hogy azert, mert meg szeret, stb. En lezartam ezt a dolgot, mivel teljesen kifordult magabol, semmi nem maradt a regi enjebol.
Nálunk ugyanez a helyzet. Ismerem, tudom, hogy az böki a csőrét, hogy hagytam menni. Ő arra számított, hogy könyörögni fogok, harcolni érte, és ha az új nőjèvel mégse lesz boldog, akkor kegyesen visszajön hozzám a biztonságba.
Úgyhogy most én vagyok a világ szemete, engem okol azért is, ha esik az eső, mikor nála vannak a gyerekek, mikor nálunk, akkor süt a nap. Nem vicc!
Teljesen beleélte magát, hogy én még sírok utána, és ezért keresztbe akarok tenni neki, hogy ne legyen boldog. Miközben ő n tudja feldolgozni, hogy rossz cserét csinált, rossz döntés volt a válás, és sose lesz olyan nyugodt, elégedett élete, mint velünk.
Mindennapos kapcsolattartás?
Hagyjuk... ha valamit akar, ELJÖN a gyerekért, elviszi és nem is kell találkozni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!