Szerintetek mit lehetne kezdeni a férjem volt élletárásával ha így viselkedik?
"élettárs"!!!!
Meg kell nézni, mi áll a bírósági végzésben. Ha az apának köteles átadni a gyereket, akkor ehhez ragaszkodhat a párod, kivéve, ha idöközben más településre költözött (az apa) és ezért az többlet út és költség lenne az anyának.
De az is megoldás lehet, hogy az apa elmegy a gyerekért.
Ha a férjedet zavarja akkor nyissa ki a száját és mondja meg a gyereke anyjának...és az exnek meg nem veletek hanem a férjeddel kellene ellenkeznie.
Én soha nem avatkoztam bele ezekbe, nincs is kedvem "semmi közöd hozzá harmadikként" a tam-tamot verni...ezeket férjem lerendezi az exével az ő dolguk, én meg szeretettel várom mindig a gyereket. A mi közös gyerekünk is szeretettel van ott várva miután imádják egymást a féltesók. Persze miután én nem avatkoztam bele abba ami nem rám tartozik,így probléma sincs köztünk.
"az apuka fizet gyerek tartàst de ő még se nàlla teszi le a gyereket minden hétvégén hanem a pàrom anyjàéknàl."
És ha az apuka fizeti na gyerektartást-ami alap-akkor anyának már csicskulni kellne csak mert neked igy kényelmes? A párod nem hal bele ha elmegy a gyerekéért. Ja, hogy ez neki kényelmetlen? Az anyának nem az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!