Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítani akarok, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítani akarok, de nem vagyok biztos hogy jó döntés e?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel 5 éve vagyunk együtt és már majdnem egy éve házasok ( a házasságot én nem akartam de így mint bele az össze költözésbe) . Már házasság előtt is tudtam hogy nekem még életre van szükségem, egészen pontosan arra hogy sok lányt megismerjek , picit beleszeressek , aztán dobjanak ilyesmi . De a barátnőm minden szempontból a tökéletes feleség , bárhová mehetek nem hívogat, háztartásban mindent elvégez , jól kijövünk egymással , többnyire támogat mindenbe . Abba reménykedtem hogy majd szépen megnyugszom és megelégszem ő vele, de bármennyire is akarok , egyszerűen nem tudok, pedig komolyan mondom, tényleg azt szeretném ha elég lenne.

Mivel hogy már régóta együtt vagyunk az én barátaim lettek az ő barátai is , az övéit teljesen elhanyagolta , így emiatt nagyon úgy érezném ha elhagynám teljesen egyedül maradna. Érzem és tudom hogy ő nagyon szeret , emiatt úgy érzem hogy teljesen össze törném ha szakitanék vele.

24 éves vagyok s mindent akarok csak nem házas lenni, de egyszerűen nincs szívem megtenni, s ha megtenném vajon jobb lenne? Megérné e azért a néhány lányért meg jó buliért?

Valamiért úgy érzem hogy egy épeszű ember nem szakítani a helyzetembe . Lehet hogy nem vagyok normális?

2022. szept. 2. 01:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
73%
Ha sajnàlatbol vagy vele az sem megoldás .Mivel hajt a kivàncsisàg vagy lessz egy szeretőd melette közben meg megöl a lelkiismeretfurdalàs vagy nyiltan őszintén elmondod neki hogy mit is szeretenèl .Egy az az ö döntése volt hogy a barátait elhanyagolta plussz te erről nem tehetsz .A másik mi az hogy akkor költözik veled össze ha te elveszed őt na én tuti nem mentem volna bele főleg ha azt érzem hogy mèg nem akarok megallapodni nem akarok családot élni akarok stb .Igaz fiatalon az ember hoz meggondolatlan döntéseket de te meg fiatal vagy nem vagy lekèsve semmiről sem mèg 30 évesen is ráérsz lekötni magad .De ez a te döntésed .
2022. szept. 2. 16:48
 12/26 anonim válasza:
47%
Ha te magad nem vagy boldog, nem tudsz mást boldoggá tenni. Vegyél egy nagy levegőt és válj el.
2022. szept. 10. 12:18
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Na, mi történt azóta, kérdező?
2022. szept. 11. 11:40
 14/26 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam szakítani , el mondtam hogy már semmit se érzek , és vágyok az újra . De annyira elkezdett sírni , 2 napon keresztül hogy úgy éreztem ezt nem hagyhatom, bűntudatom lett mert szomorú miattam és csak arra vágyik hogy velem legyen én meg pont ezt akarom tőle elvenni . Így azóta együtt vagyunk , viszont úgy érzi magát mint egy idegen mostmár a házba, mint egy vendég. Jelenleg időt akarok neki adni hogy lassan dolgozza fel hogy vége lesz , azt nem tudom mennyire teszem jól hogy ezt magam mellett csinálom, de azt érezteti velem hogy nélkülem nem akar élni. Viszont mikor szakitottunk ( csak ugye azóta ismét együtt vagyunk) fejemhez vágta hogy mit gondolok én magamról hogy senki se fog úgy szeretni mint ő , és hiába úgy tűnik hogy sok lánynak tetszem , senki se tudna elviselni és hogy lássam be az élet nem olyan mint a filmekben hogy csak buli meg csajok, ideje hogy komoly legyek ( 24 éves vagyok!) . És abban egyeztünk ki hogy még több szabad időt ad nekem , sőt 2-3 napot majd haza megy néha hogy tudjak egyedül is lenni. Olyan nehéz a szemébe mondani hogy csak egy dologra vágyok hogy egyedül legyek igazi szingliként... Nem egy brutálisan hosszúra engedett pórázt akarok
2022. szept. 14. 14:56
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Akkor legyél tökös és hagyd el. Nem fog semmit csinálni magával, majd kihisztizi magát és lenyugszik. De ne maradj mellette, mert így csaj átfogja gondolni, hogy van esély.
2022. szept. 14. 17:01
 16/26 anonim ***** válasza:
73%

Igaza van, ideje, hogy komoly légy!

Sajnálom, hogy így döntöttél, próbáltalak meggyőzni az ellenkezőjéről. Van egy szerető feleséged, aki hűséges, normális, kitart melletted. Nagyon-nagyon nagyot lehet esni. Innen a mélység beláthatatlan (mint Mrozsek novellájában) Nagyon fogod bánni, ha elhagyod. Pár évvel vagyok nálad idősebb, de higyj nekem. (Nem ajánlom), de menj fel egy társkeresőre, menj el, nézz körül, mik mennek a bulikban (főleg Bp), milyenek a fiatalok, vagy akár csak itt a gyakorin mik mennek a párkapcsolati rovatban. És ez nem boomerkedés. Csak szerintem szerencsésnek érezhet(néd) magad, hogy neked ez kijutott. És eldobod magadtól.

Tiéd a döntés.

Én elmondtam a véleményemet/tapasztalatomat.

F

2022. szept. 14. 17:03
 17/26 A kérdező kommentje:
Valószínűleg azért is nem vagyok elég tökös, mert mindenki, szó szerint mindenki a környezetembe is azt mondja hogy hülye vagyok ha elakarom hagyni, és örülnének ha fejben csak fele ilyen jó barátnőjük/feleségük lenne. És nem mondhatom azt hogy mindenki hülye csak én vagyok okos , hogy csak én tudom mi a jó. Ezért is nem vagyok még teljesen határozott, sokan mondják hogy ez csak egy fellángolás amit sok férfi át él és majd később megbánja , s valóban azt látom hogy sok férfi elhagyja a párját és néhány év múlva csak ugyanott köt ki. Ki tudja mi a helyes út? Valószínűleg csak én kéne tudjam
2022. szept. 14. 18:15
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Így a reakcioibol ítélve ez a lány nagyon nincs rendben magával, úgyhogy akar meg jól is elsülhet, hogy elhagytad.
2022. szept. 14. 18:25
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

17. Nem lehet, hogy szimplán egy kis térre/énidőre vágysz a párod mellett? Végigolvasva a sztoridat van egy olyan sejtésem, hogy a lány szinte megfojt téged a szeretetével, neked pedig nincs lehetőséged arra, hogy megéld a saját dolgaidat tőle függetlenül. Neki is ezt kéne tennie. Nem kell mindent együtt csinálni, egymás nyakán lógni. Írtad, hogy érted/miattad mindenkitől elfordult, nincsenek már barátai, csak te maradtál neki. Azt gondolom, hogy ez sem jó. Sosem szabad mindenkit elengedni magunk mellől, és nem csak azért, mert jaj mi lesz, ha szakítotok, hanem mert az embernek alapból szüksége van társaságra, arra az érzelmi és pszichés töltetre, amit a barátai meg tudnak neki adni. Nem lehet, hogy csak EZ hiányzik? Belelaposodtatok a házaséletbe huszonéves korotok derekán és úgy éltek, mintha 40-esek lennétek. És ezért érzed, hogy még bulizni akarsz meg csajozni meg "élni", mert ebben látod a kiutat ebből a langyosvízből.

Nézd, én is huszonéves vagyok, mégis borzasztóan komolytalannak, sekélyesnek tartom az ilyen életet, aminek nincsen semmi produktuma és nem visz előre az életben. Beb..szni, félittasan hazakóvályogni hajnalban, futni az első busz után meg kómásan felébredni tök random nők mellett, akiket nem is ismersz csak úgy vitted fel a lakásodra, folyamatos érzelmi destabilitásban lenni - ez OKÉ, mondjuk 16-19 évesen, amikor még tanulsz, meg amúgy is labilis az egész életed, de huszonévesen ebbe belevágni már késő. Értem, hogy be akarod ezt pótolni, de ez egy visszalépés, amiből az ember általában később tanul, nem olyasvalami, ami téged előre visz.

2022. szept. 15. 09:00
 20/26 anonim ***** válasza:
73%

Lehet csűrni a dolgokat, valószínűleg ezt is fogjátok tenni, mert könnyebb mint végleg szakítani.

De ha tényleg semmit sem érzel a lány iránt akkor ahhoz piszkosul fiatal a csaj is hogy szar házasságban ragadjon. Egy férfi nem biztos h 24 évesen el akar köteleződni ennyire, mondjuk bele se kellett volna ugornia. Én nő vagyok de 24 évesen szakítottam a fősulis barátommal, majd jött egy nagy szerelem de annak is vége lett 29 evesen. 30 évesen találkoztam a férjemmel és mára már gyermekünk van. És jól döntöttem h nem a 24 évesen megismert elsöprő szerelemnél állapodtam meg, mert kellett az de nem volt egy életre szóló erő benne. És bennem sincs az az érzés hogy milyen lehet vajon mással és így tudom értékelni a házasságomat is, mert volt 2 hosszú és 2 rövid kapcsolatom.

Én nem tanácsolom h maradj ha ennyire mehetnéked van. Mert lehet h lesz olyan gondolod h megbántad, de akkor se pwnne jo

2022. szept. 15. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!