Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szakítanak sokan a párjukkal (nők)?
Most elsősorban női oldalon beszélgetnék a témában, mert így vagyok érintett!
Nemrégiben kiraktam az alkoholista párom, majd ma nagyon, de nagyon meglepődtem a munkahelyen. Szépen kibukott, hogy 20/18 kapcsolatban élő nő majdhogynem megölné úgy utálja a párját/férjét de fél egyedül maradni, ezért nem lép. Komolyan ennyire rossz lenne a helyzet??? Egyszerűen még jó, hogy ültem! Mindenkit megcsaltak és csalnak folyamatosan, de eltűrik mondván egy idő után nem érdekel. Azt mondták így megy ez, majd rájövök most hogy vége.. Idegesítőnek mondták a párjukat, direkt provokációval várják haza őket, ugatni kell velük mert nem pakolnak el, enni csak anyuci hordhat, gyereket nem akarnak, közös program nincs, a cég meg a munka fontosabb, verbális és fizikai terror, vitaminokon és minden máson élnek.. volt minden!
Egyszerűen alig jutottam szóhoz!!! Azt hittem nekem van rossz életem, de én most így még jobban kibuktam a szakításon! Itt állok egyedül még a gyász időszakban, erre megkaptam, hogy kb. még örülhetek, hogy csak azt kaptam amit. Tényleg ilyenek az emberek? Így induljak neki párt keresni? Hogy tudtok ezek után még bárkivel is együtt lenni, hogy tudjátok, hogy ez megy? Felmerült bennem a kérdés, hogy nekem is tűrnöm kellett volna inkább, mert csak rosszabbakat hallottam??? Mennyit engedtek meg, mi után mondjátok, hogy elég?
Az úgymond normális pasi unalmas.
Aki nem normális, az meg kell nekik.
Aztán rájönnek, hogy nincs hova menniük, meg a megszokás, hogy nekik már mindegy. Leélik boldogtalanul az életüket, mintsem változtatnának.
Ne csodálkozz, én is ugyanezt látom nap mint nap.
Majd idővel meg fogják csalni a pasijukat, ez nem kérdés. A kapcsolat rossz,így a szex is haldoklóban.
Nekem több ismerősöm is van aki együtt él a párjával és közben más pasihoz jár.
Itt már semmin se szabad csodálkozni.
"Szépen kibukott, hogy 20/18 kapcsolatban élő nő majdhogynem megölné úgy utálja a párját/férjét"
Bocs, de ezt nem hiszem.
Véletlenül nem egy csapat klimaxos és depressziós nővel beszélgettél?
Mert ez nagyon úgy hangzik, mint amikor valaki magát nem tudja elfogadni, ezért az egész világban ellenséget lát. Akik közelebb vannak abban főleg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!