Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább ?

Figyelt kérdés

Viszonylag rövid kapcsolatról van szó, pár hónapos, mely idő alatt többször szakítottunk aztán újra kezdtük. Volt egy kisebb szünet a legutóbbi szakításunk óta, amióta elvileg a partner megváltozott, nem hisztizik többé, nem generálja a feszültséget, nem akad fenn minden apróságon, s nem akar irányítani mindent, elvileg, viszont a viselkedéséből nem ezt látom, sajnos ezek voltak a szakító okok, hogy nem tudtunk egymás mellett békében meglenni(nagyon uralkodó típus, és parancsolgató, kb nem volt mellette önállóságom)

Legszívesebben újra kezdeném vele, mivel még mindig szeretem és emlékszem a jó időszakokra is. Nem tudom mennyire hihetek, abban hogy többszöri neki futásra ez most más lesz, s nem lesz ugyanaz a vége mint ezelőtti alkalmaknál. Volt már valaki hasonló helyzetben akinek ez jól sült el vagy ami többszöri próbák ellenére sem ment azt nem kell erőltetni ?

2022. aug. 26. 16:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz más. Ha már az elején kiderült, hogy nem passzoltok, többször szakítottatok, felesleges erőltetni, nem fog tudni az alaptermészetén változtatni.
2022. aug. 26. 16:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy ki mit mond, egyedül a tettek számítanak. A tetteiből pedig egyértelmű, hogy délibábot kergetsz, a kérdés csak az, hogy meddig.
2022. aug. 26. 16:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem kell erőltetni.
2022. aug. 26. 16:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Minek? Ötödszörre is ugyanolyan a személyisége, mint elsőre volt.
2022. aug. 26. 17:00
 5/8 anonim ***** válasza:
51%

Nekem volt.

Amikor összejöttünk ő valójában csak dugni akart, én meg az előző kapcsolatomból felépülni akartam. Azt hazudtuk egymásnak h kapcsolatot akarunk. Egónk, büszkeségünk a köbön volt. Ez tartott fél évig, ami alatt többször szétmentünk, ő irányítani akart, én meg parancsolgattam 😃 A harcban észre se vettük miz áldoztunk egymásért akaratlanul, s nem is értékeltük. Szakítottunk, tiltottuk egymást, nem álltunk szóba egymással.De valami megfogott benne, rájöttem megszerettem, de elengedtem. Majd 4 hónap múlva megkeresett. Először baráti beszélgetés volt, majd egyre több tali, egyszer csak bevallottuk egymásnak az igazat h miért jöttünk össze egymással anno, h mindketten hibáztunk, s elmondta h belém szeretett, ezt én is. Majd több tali, dumcsi. Mindketten magunktól változtunk. Ahhoz képest h "használni" akartuk egymást, beszerelmesedtünk. Azóta a felesége vagyok, nincsennek nagy veszekedések, sem szakítás, sőtt azon dolgozunk mindketten h többet ne veszítsük el egymást😊

2022. aug. 26. 20:08
 6/8 anonim ***** válasza:
51%
Ha ilyen létezik, nyílcán nrm csak neki kell változnia, neked is. Minden okkal történik
2022. aug. 27. 12:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Azaz igazság h az a valós ki mit hoz ki egymásból... Én is nagyon szerettem valakit, de ő tudatmódosítózik, én nem. Ezek hatására voltak megnyílvánulások, veszekedések(engem idegesített) . Soha nem tudnék együtt élni vele, hiába h megszerettem. Ha nem szerettem volna meg mellette tudtam volna lenni, max ha nincs más, vagy h lehúzzam anyagilag... Szóval át kell gondolni mi okozza a veszekedést, s ha nem változtatható nem érdemes újra belekezdeni...
2022. aug. 27. 19:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Irományodból csak az jön le hogy mindenben ő a hibás. Azon elgondolkoztál hogy te mit tettél ami kirobbantotta ezt a viselkedést?
2022. aug. 27. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!