Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményetek az alábbi helyzetről? Barátnőm nem akarja hogy egyetemre menjek mert akkor nem lesz pénz ellenben a garantált bérminimum állásomból ugye jelenleg van. Erre szakítok vele. Sok sok évvel később
Figyelt kérdés
Sok évvel később megtudja a helyzetemet és elkezd pedálozni. Én pedig meghívom egy lepukkant kifőzdébe és megmondom neki hogy csak olyan helyre hívom meg amit a garantált bérminimumos állásomból is fizetni tudtam volna.2022. aug. 25. 06:53
21/30 A kérdező kommentje:
Azért nem jártam levelzote mert semmi értelme ha ugyanannyit kapok nappalin is és ha mégis végzek plusz munkát akkor annyival többet. Nem vagyok saját magam ellensége.
Egy olyan kapcsolat amiben ilyen dolgok derülnek ki a másikról nem éppen komoly...
2022. aug. 25. 11:13
22/30 A kérdező kommentje:
És arról mi a véleményed hogy ő viszont egyetemre akart menni mert azon a ponton viszont elakadtam...
2022. aug. 25. 12:18
23/30 anonim válasza:
Mégnagyobb kihasználás. Nem azt akarta h vele egyenlő csicska legyél hanem h te csicska legyél ő meg ne.
Meg is kellene csapkodni. A legszemetebb ringyók típusa.
24/30 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csak megkérdezte hogy vagy és te ezt vetted pedálozásnak?😂
25/30 anonim válasza:
Pénzre ment plussz te nem feleltèl meg az elvárásainak mivel nem te tartottad el őt .
26/30 A kérdező kommentje:
Ha ez igaz lett volna akkor éphogy örül neki
2022. szept. 3. 05:41
27/30 anonim válasza:
Az, hogy szerintem ez kicsinyes bosszú. Az nagyobbat ütött volna és kevésbé keltett volna rólad kicsinyes bunkó pronyó benyomást, ha azt mondod, nem érdekelsz, mert hátráltattál a céljaim elérésben, most meg pedálozol, szánalmas nő vagy.
28/30 A kérdező kommentje:
Már az is bosszú ha ingyen zabalhat?
2022. szept. 5. 22:26
29/30 A kérdező kommentje:
Zabálhat
2022. szept. 5. 22:27
30/30 A kérdező kommentje:
Amúgy nagyon nem tudott akadályozni szóval nem stimmel.
2022. szept. 5. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!