Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményetek az alábbi helyzetről? Barátnőm nem akarja hogy egyetemre menjek mert akkor nem lesz pénz ellenben a garantált bérminimum állásomból ugye jelenleg van. Erre szakítok vele. Sok sok évvel később
Nem a csaj hagy el hanem én mert kiderült hogy nem tervezz hosszú távon. És akkor meg minek az egész? Az alap eset az lett volna hogy mire befejezi a gimnáziumot én az egyetem felénél vagyok és akkor már egyetemi plusz munkát is lehet vállalni ami már elég egy kétszemélyes családalapításra. De Kiderült hogy ennyi évre már nem tervezz velem Neki rövidtávon kellett volna aprópénz amíg nem talál jobbat...
Matek logika és minimális emberismeret.
ami úgy látszik belőletek hiányzik. Most hogy elmagyaráztam kezdődhetnek Az értelmes hozzászólások.
Ezek szerint a csaj maximum 15 éves. Ebben az esetben meg vagy egy pedofil gheczi vagy, aki csodálkozik, hogy egy gyereknek nincs élettapasztalata, és nem tervez hosszú évekre az első kampijával, vagy te is maximum 18 vagy, és húzz át a tini kategóriába.
Én nőként részben egyet értek veled. Ez a kiscsaj azt akarta hogy mondj le az álmaidról, keress valami troger munkát, es tartsd el őt. Feltételezem 18 evesen gyereket is akart volna, hogy majd te eltartod mindkettejüket.
Bar azt nem értem hogy most (vagy később?) Miután lediplomaztál minek foglalkozol még vele.
15 " azt akarta hogy mondj le az álmaidról, keress valami troger munkát, es tartsd el őt. Feltételezem 18 evesen gyereket is akart volna, hogy majd te eltartod mindkettejüket. "
Ennél sokkalta súlyosabb a helyzet. A gimnazium után külkereskedelmi egyetemre akart menni...
Miért nem jártál levelezőre? Inkább szakítottál, hát nem lehetett komoly kapcsolat.
A csajt elhívni valami lepukkant helyre, semmi értelme. Inkább utasítsd vissza és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!