Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet feldolgozni a megalaztatasokat egy kapcsolat utan?
A megalazo dolgok amiket velem tett,azok fajnak a legjobban, miutan en mindent megtettem erte, amit egy normalis ember nem biztos,hogy megtett volna. Mikor nekem volt egy nagyobb problemam, akkor neki pedig az volt a megoldasa,hogy elhagyjon,kuzdeni es segiteni keptelen volt. Nem gondolom,hogy nincsenek nagyobb problemak egy parkapcsolat alatt, igy vagytam volna arra,hogy tamogasson, de inkabb azt valasztotta,hogy tavolsagot tartson es eltolt magatol, amikor szuksegem lett volna ra. Forditott helyzetben en pedig mindent megtettem erte,feldolgozni a traumait stb stb.
Azt bezzeg megbocsájtotta az exenek,hogy megcsalta a lany, en sose tettem volna vele ilyet. Elvileg nagyon szerelmes volt belem, de ezt mar nem tudom elhinni.
A megalazasai fajnak a legjobban es az,hogy magamra hagyott.
Hogy dolgozzam fel ezeket? Mar van idopontom pszichologushoz, de felek,hogy nem fog tudni segiteni.
*ez forditva van
Ha szeretek vkit akkor evidens hogy tamogatom is
De az hogy tamogatok vkit es akkor szeretnie kéne az már noncs ugy. A segitseg a szeretés altal jön es nem varhatsz el cserébe semmit. A szereto segitseg amigyis onzetlen dolog.mert a masikra gondolunk ezaltal es nem magunkra! Es nem a segitség által jön a szeretés.
Sajnálom, résztvétem!
Apud hianya miatt nem alakulhatott ki megfelelési kenyszer férfiak felé. (Ez inkább elhanyagoló apák esetén van hogy a lánygyermek nem érzi hogy szeretnék és elkezd teperni es akkor néha kap egy jó szót es teljesen alárendelődő lesz)
Az hogy jutalmazásrendselzer alapon várnád hogy szeressenek az sem ettol van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!