Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottam a párommal, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam a párommal, de nagyon rosszul érzem magam... Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nos, pár napja szakítottam a barátommal, akivel közel 2 évet húztam le. A szakítás oka egyrészt a sok veszekedés és viselkedési problémák voltak, illetve a szerelmem is eltűnt, már minden tette idegesített, és bennem volt az, hogy szeretnék más kapcsolatokat is az életembe... Ez volt az első komoly kapcsolatom, első szerelem, és mindenben ő volt nekem az első, és én is neki.

A szakítást követően tök jól voltam, de folyamatosan hivogatott, és én felvettem neki a sokadikat. Szinte majdnem elsírta magát, azt mondta, hogy élőben beszéljük meg ezt, de én azt mondtam neki folyton, hogy fogadja el, értse meg, már nem szeretem, már nem jó nekem, már nem voltam boldog, szeretnék mással is lenni, hogy megtudjam milyen lehet még egy párkapcsolat. Mikor már vagy 10x elismételtem ezeket, akkor rámtette a telefont egy "jólvan, legyen így" mondattal, amitől elsírtam magam. Annyira belém tette a lelkiismeretfurdalást és a bűntudatot, hogy este (inkább éjjel) annyira sírtam, hogy majdnem megfulladtam, és a fülem is begyulladt. Másnap kótyagos fejjel keltem, és bedagadt szemekkel.

Azt mondja folyamatosan, hogy szeret, nem akar mást, megtudjuk oldani, de nem engedek neki, mert ha engednék, akkor magamnak mondanék ellent, és az érzéseimnek. De annyira sok szép emlékem van vele, annyira hiányoznak még az irritáló dolgai is, hogy beleőrülök...

Mindenki, akivel beszéltem, azt mondta, hogy ez nem egészséges kapcsolat volt, jól tettem. Sokszor írta, hogy kussoljak, hogy egy nyomorék vagyok, meg még rohadt sok mást is írt, ami a 2 év alatt teljesen tönkretett...

Egyik percben szeret, aztán meg azt kívánja nekem, hogy szenvedjek, és hogy nem lesz senki, aki elfogadna engem, és hogy egyedül fogok maradni.

Tudom, hogy csak manipulál, de annyira fáj elutasítani, de vissza menni se mennék, a fentebb említett okok miatt.

Annyira rosszul vagyok, hogy enni se bírok, hányingerem van folyamatosan, és a sírás kerülget mindentől, mert ő jut eszembe. Kérlek, tanácsoljatok valamit, nagyon kivagyok már... 18/L

2022. aug. 16. 22:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ne fogadd vissza. Azok alapján amit leírtál nem érdemel meg téged és csak manipulálni akar, hogy esélyed se legyen boldognak lenni. Voltam hasonló ban, ugyanúgy tanácstalan voltam mint te és nem bírtam ellenállni.. + két üres évem ment el az életemből, két év után láttam be utána hogy ez ugyanolyan. Tiltsd őt minden formában az életedből és hidd el jó lesz. Egy szavára se hallgass többet.. Egy hetet sem adok és boldog, felszabadult leszel.
2022. aug. 17. 19:39
 12/14 anonim ***** válasza:
+ha visszatáncolsz és úgy leszel ahogy én (millió szakítás +- néhány) egy idő után már a kiutat sem fogod látni ebből és sosem veszi majd komolyan a pali a szándékaidat. Azt sem fogod már elhinni még te sem, hogy ebből valaha lesz-e komoly szakítás, szabadulás és ha tudja, hogy ilyen manipulálható vagy és mindig megadod magad bizony még jobban nem is fogja engedni, hogy lásd valaha is ebből a kiutat. Fiatal vagy, ne ragadj le, én ennyi idősen ragadtam le sajnos.
2022. aug. 17. 19:42
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, elhatároztam magam, már biztos, hogy nem lesz semmi. Ő is elfogadta, bár 3 napig keményen próbált visszacsábíthatni, de már tudom, hogy jobb lesz nélküle, már sokkal jobban érzem magam, el is felejtettem, hogy milyen jó szabadnak lenni :D
2022. aug. 24. 23:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Szuper, örülök! :)
2022. aug. 25. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!