Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együt mardnátok a parotokkal?
Figyelt kérdés
A nömről kiderűlt hogy nagyon magas az IQ szintje hivatalosan mertek 170.
Nemtudom az enyem mennyi de hujenek erzem magam melette. Edig is nagyon okos, szep nö volt. Sokk mindenhez ert sokoldalu es ez teccet is. De mosthogu kiderult hogy hivatalosan is sok az esze kicsit fuztrálba erzem magam melete. Mert. Ennem vagyok ojan okos
2hinapja vagyok együtt vle de néhalátom rajt hogy kiideglem. Mi letyen?
2022. aug. 14. 21:37
11/19 anonim válasza:
De ez annyira szar trollkodás. Legalább lenne benne valami kreatív, meg ez a szánalmasan szar próbálkozás a helytelen írásra. Eltűnt már az összes kreativitás is úgy látom.
12/19 anonim válasza:
11-es válaszolónak teljesen igaza van. Szabályosan szégyenérzetet kelt ennek a kérdésnek az olvasása.
13/19 anonim válasza:
#11, #12 Szar a humorérzéketek.
Írjatok nyugodtan jobb trollkérdést ha tudtok.
14/19 anonim válasza:
#13 Ha neked ez vicces, akkor neked a 60at súrolja az IQ-d.
15/19 anonim válasza:
nincs mackám matskam macsam
😂😂😂
17/19 anonim válasza:
Még az elején majdnem bevettem, de aztán a macskával túltoltad.
18/19 anonim válasza:
#13: Álmomból felkeltve is fel tudnék böfögni ennél jobb trollkodást. :D
19/19 anonim válasza:
Az írásod alapján elég butuskának tűnsz. Maradj vele, egyedül még meghalnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!