Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/10 anonim válasza:
Össze se jönnék dohányossal alapból, kezdjük ott.
3/10 anonim válasza:
Nem, és hülyeségnek is tartanám. Ui. ezt a kezdetén megtudod (meglátod) rajta. Szóval vagy zavar és össze se jöttök, vagy nem zavar. Aki ilyet mond, az biztos más miatt szakít, csak azt nem akarja bevallani.
4/10 anonim válasza:
Szimplán cigizés miatt nem, bár én soha nem dohányoztam és ki nem állom, de amikor megtudtam, hogy füves cigit is szív, akkor dobbantottam.
5/10 anonim válasza:
Nem jonnék össze olyannal ki dohányzik alapból kizárt
8/10 anonim válasza:
Nem.
De ha valami szokás, vagy jellemvonás olyan szinten zavar, hogy az ellentétes a párkapcsolati elképzeléseimmel, akkor eleve nem jövök vele össze. Annak nincs értelme, hogy tudok róla (mert ne mondd, hogy ez X idő után derült ki...), összejövök vele, majd arra hivatkozva szakítok. Ez azért elég suttyó viselkedés.
9/10 anonim válasza:
Nem, de egyszer megfordult a fejemben. Amikor összejöttünk nem cigizett (tudta, hogy utálom), de aztán rászokott, ami viszont engem nagyon zavart. De végül kompromisszumot kötöttünk, átváltott e cigire, azzal már ki tudok békülni.
10/10 anonim válasza:
Hogyha cigizik, akkor össze sem jövök vele.
Ha nem cigizik, de elkezd, akkor vszeg elhagyom, mert taszítanak a dohányos emberek (szájszag, sárga fogak, büdösek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!