Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha az exem minden egyes nap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az exem minden egyes nap ír, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Annyira idegesít már, már felrobbanok, ha meglátom a képernyőn, viszont nem tudom letiltani sem, mert egyébként meg a legjobb ember, akit ismerek, ő tényleg őszintén törődött velem mindig, a távolság miatt szakított januárban, azóta megbánta.

De én ezt komolyan vettem, lezártam magamban, azóta randigattam már, stb, és egyrészt fáj is, hogy ennyire szomorú miattam, másrészt viszont totál elegem van már ebből, én nem szeretném újrakezdeni, mert a távolság miatt azért nekem más problémáim voltak.

Mit írjak neki, hogy fogja fel végre?

2022. aug. 10. 18:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az a legjobb ha letiltod ne hitegesd ha már nem akarsz semmit tőle, én is ugyan ilyen reményben voltam hogy ha még vissza ír normálisan akkor van még nála esélyem de nem volt mindenkit előrébb helyezet mint engem hónapokig szenvedtem miatta
2022. aug. 11. 11:36
 12/13 Semuhi ***** válasza:
24%
Énis idegesitettem exem mondtam neki tiltson le mert szakitas után hulye vagyok.. hat nem tiltott beittam rairtam baratnojere hogy miert keresett meg a csaj ? Meg rairtam a bátyjára hogy.. mondja meg a hugának hogy ez a pali kattant es lekell hogy tiltsa .. en konyorogtem neki hogy tiltson le mert keresem aztan ugyanazt irta mint te hogy sik ideg mert irogatok nyilvan gyokerseg ez de ez van ... Tiltsd le ha irsz neki az remény legyen pozitiv vagy negativ az remény...
2022. aug. 11. 12:11
 13/13 anonim ***** válasza:

Valószínűleg azért írkál folyton mert látja hogy vevő vagy rá, reagálsz rá, ahogy írtad is. Nem gondolom hogy túl lennél rajta, de ez természetes. Ha viszont döntöttél, állj ki mellette, nincs talán és csak egy kicsit, és "jó ember." Most következetesnek kell lenned. Most még úgy látja hogy van esély, ezért próbálkozik. Neki is jobb lenne, mert minél hamarabb leváltok egymásról annál hamarabb elkezdődhet a gyógyulási fázis.

Nem a te dolgod ápolni most a lelkét. Írd meg neki tisztán, érzelmek nélkül hogy vége. Beszéld meg vele hogy nincs több kontakt, és tartsd is magad ahhoz. Ha ír, nem válaszolsz, ha hív nem veszed fel. Ha nem hagyja abba, akkor viszont letiltod. (Idővel fel lehet oldani,ha már ő is jobb állapotban van, és visszatérhettek a baráti társalgásra).

2022. aug. 15. 11:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!