Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha az exem minden egyes nap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az exem minden egyes nap ír, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Annyira idegesít már, már felrobbanok, ha meglátom a képernyőn, viszont nem tudom letiltani sem, mert egyébként meg a legjobb ember, akit ismerek, ő tényleg őszintén törődött velem mindig, a távolság miatt szakított januárban, azóta megbánta.

De én ezt komolyan vettem, lezártam magamban, azóta randigattam már, stb, és egyrészt fáj is, hogy ennyire szomorú miattam, másrészt viszont totál elegem van már ebből, én nem szeretném újrakezdeni, mert a távolság miatt azért nekem más problémáim voltak.

Mit írjak neki, hogy fogja fel végre?

2022. aug. 10. 18:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Írd neki, hogy összejössz vele újra, de másokkal is akarsz dugni. Ha van egy kis önbecsülése többet nem fog írni. :)
2022. aug. 10. 18:56
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, hát írd meg neki, hogy fogadja el, hogy vége van. Neked is van életed, aminek ő már nem a része, nincs arra időd, hogy úgy kezeljen mintha a csaja lennél. Állj már ki magadért..
2022. aug. 10. 18:57
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit bipoláris gondolkodásod van~felrobbansz az idegtől amikor ír,de letiltani nem tudod mert sajnálod.

Döntsd el hogy mit szeretnél, és annak tudatában cselekdj!

+Attól hogy írsz neki,csak magadban is felkavarod a dolgokat,pedig már túl léptél rajta. De sajnálatból semmiképp ne menj vissza,mert megbánod.

2022. aug. 10. 18:58
 4/13 anonim ***** válasza:
79%

"nem tudom letiltani sem, mert egyébként meg a legjobb ember, akit ismerek"

"De én ezt komolyan vettem, lezártam magamban,"

Kamu.

Ha lezártad volna már magadban a dolgot, akkor simán letiltanád.

Legyezgeti az önbecsülésedet, hogy még mindig utánad ácsingózik az ex, ezért nem tiltod le.

Legalább magadnak ne hazudjál már!

2022. aug. 10. 19:04
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondd neki, hogy lefeküdtél valakivel. Vagy jársz valakivel.
2022. aug. 10. 19:09
 6/13 Semuhi ***** válasza:
25%
3/5 mitfed a biloalális gondolkodás ? :d. Kérdezö... Énis hasonlo cipöben vagyok voltam csak engem dobtak.. itam hivogattam idegesitette de nem tiltott... Tiltsd már le mert szenved igy ... Amig irsz neki vissza az mind remény ...
2022. aug. 10. 19:12
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha lezártad volna, ignorálnád, vagy leszrnád, hogy írkál. Amúgy szánalmas a vergődése.
2022. aug. 10. 19:33
 8/13 anonim ***** válasza:
70%

Ne hisztizz!

Döntsd el mi a francot akarsz.

Vagy tiltsd le vagy sem. Ha nem akkor viseld el csendben de ne hisztizz.

2022. aug. 10. 20:13
 9/13 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbb, ha összeköltöztök.
2022. aug. 10. 20:14
 10/13 anonim ***** válasza:
Ismerős a stílusod, remélem nem az vagy, akire gondolok mert hasonlóban adtam tanácsot valakinek. Remélem két különböző ember vagytok és hogy ő megfogadta.. Amúgy ha nem akarod letiltani tedd az engedélykérésekbe, ott csak akkor látod az értesítést, ha te magad ramesz
2022. aug. 11. 09:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!