Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az exem minden egyes nap ír, mit tegyek?
Annyira idegesít már, már felrobbanok, ha meglátom a képernyőn, viszont nem tudom letiltani sem, mert egyébként meg a legjobb ember, akit ismerek, ő tényleg őszintén törődött velem mindig, a távolság miatt szakított januárban, azóta megbánta.
De én ezt komolyan vettem, lezártam magamban, azóta randigattam már, stb, és egyrészt fáj is, hogy ennyire szomorú miattam, másrészt viszont totál elegem van már ebből, én nem szeretném újrakezdeni, mert a távolság miatt azért nekem más problémáim voltak.
Mit írjak neki, hogy fogja fel végre?
Kicsit bipoláris gondolkodásod van~felrobbansz az idegtől amikor ír,de letiltani nem tudod mert sajnálod.
Döntsd el hogy mit szeretnél, és annak tudatában cselekdj!
+Attól hogy írsz neki,csak magadban is felkavarod a dolgokat,pedig már túl léptél rajta. De sajnálatból semmiképp ne menj vissza,mert megbánod.
"nem tudom letiltani sem, mert egyébként meg a legjobb ember, akit ismerek"
"De én ezt komolyan vettem, lezártam magamban,"
Kamu.
Ha lezártad volna már magadban a dolgot, akkor simán letiltanád.
Legyezgeti az önbecsülésedet, hogy még mindig utánad ácsingózik az ex, ezért nem tiltod le.
Legalább magadnak ne hazudjál már!
Ne hisztizz!
Döntsd el mi a francot akarsz.
Vagy tiltsd le vagy sem. Ha nem akkor viseld el csendben de ne hisztizz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!