Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Írjak neki vagy felesleges?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak neki vagy felesleges?

Figyelt kérdés
Szakítottunk. Jó ember, de a mi kapcsolatunk nem megy. Azt akartam, hogy jó viszonyban maradjunk, szerettem volna neki elmondani, hogy bármikor számíthat rám ha úgy adódik. Csakhogy a szakítás annyira felidegesítette, hogy beszélni se lehetett vele, rá se ismertem. 2 hete mindketten csöndben vagyunk. Nincs nála igazából semmim amiért találkoznunk kéne. Mitévő legyek? Hallani se akar rólam ez holtbiztos? 1 éves kapcsolat.
2022. aug. 8. 16:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg jobbnak látja a zéró kommunikációt a felejtéshez.
2022. aug. 8. 17:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Látszik rajtad, hogy te sem vagy biztos a szakításban.

Ha két ember komolyan szakít, akkor egyik megy jobbra, a másik balra és békén hagyják egymást. Nem kell kígyót-békát kiabálni a másikra, csak hagyni kell, hogy mindenki feldolgozhassa a szakítást.

Az csak egy "önnyugtató duma", hogy azért akarsz vele találkozni, hogy jó viszonyba maradjatok. Csernus dr. mondta mindig, hogy az már a legalja mikor valaki saját magának is hazudik..

Gondolkozz el rajta, hogy nálad mi az igazság?

Te még akarod ezt a kapcsolatot?

Te nem is akartál szakítani?

Játszmázni meg nem szép dolog. Azért keresni a másikat, hogy felbolygassuk lelkileg, aztán mégsem lesz semmi.

A kérdésekre neked kell megadnod a válaszokat.

2022. aug. 8. 17:18
 3/10 A kérdező kommentje:
Már miért ne lehetne így? Én szeretem mint embert, de a kapcsolatunk nem működik. Miért ne lehetne jó barátság köztünk? Nem ez lenne az első eset. Illetve szerintem ő is így gondolja, csak inkább a büszkesége...
2022. aug. 8. 17:27
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

#3: Én nem egy férfitól hallottam, hogy ők szakítás után köszönik szépen nem akarnak barátkozni. Egész egyszerűen azért, mert nem tudnának barátként nézni a volt párjukra. Ha barátilag közelebb is kerülnének egymáshoz, akkor újra ott lenne a szexuális vágy is, mert az ugye már megvolt a kapcsolat alatt is. A másik fél meg csak barátkozni akarna, ők meg esetleg újra többet szeretnének.

Vagy a másik verzió, hogy mindig eszükbe jutna, hogy milyen sérelmeik voltak a kapcsolat alatt, amik a szakításhoz vezettek. Ez sem tenné lehetővé a barátkozást.

Az szép és jó, hogy a te fejedben ez van, de nem biztos hogy ő mint férfi, ezt szeretné.

Főleg egy férfi nem hinném, hogy szeretné veled végigasszisztálni ha neked új párod lesz, és majd róla áradozol. Ezt fordított esetben én sem szeretném látni.

2022. aug. 8. 17:44
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
De miért nem tudod békén hagyni, ha szakítottál vele? Mi bajod van neked?
2022. aug. 8. 17:45
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyd! Nagyon ritka az olyan aki az exével jó barátságban tud naradni, és végül nem csap át az egész ilyen barátság extrákba. Sztem nagyobb fejfájást okoznál neki is meg neked is idővel.

Vagy ha mindenképp ezt el akarod mondani,várj egy 3-4 hetet,hogy csituljanak az indulatok.Utána ird ezt meg neki,de ne erőszakoskodj,ha nem akkor nem.

2022. aug. 8. 17:53
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha igényt tart a barátságodra, majd keres. De a többség nem akar semmilyen kapcsolatot az exszel, főleg ha fájdalmas volt a szakítás. Egy új kapcsolatba is bele tud rondítani egy exszel való túl szoros viszony. Hagyd új életet kezdeni.
2022. aug. 8. 17:56
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd békén, normális ember nem akar az exével haverkodni. Annyira szánalmas ez a maradjunk barátok duma. Nem, nem maradunk. Van elég barátom, nem kell több.
2022. aug. 8. 20:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Próba cseresznye
2022. aug. 9. 13:01
 10/10 anonim válasza:

Szerintem hagyd a fenébe az egészet. Ami nem megy, nem kell erőltetni. Nem véletlenül EX.

Le kell zárni, és tovább lépni. Van szép sok, és okos sunis.

2022. aug. 10. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!