Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lépjek túl ha megcsalt a pasim?
Második alkalom hogy megcsalt és most teljesen hidegen hagyom képes a szememben nevetni miközben én soha nem csaltam meg és mindig szerettem
Egyszerűen a lelkem is reszket és szó szerint fáj a lelkemnek
Tudom mire megy ki a játék!
Jó, lefekszem veled!😀
Jajj te jó ég!!!
Úgye tisztában vagy vele, hogy nem vagy teljesen 100as?
Ugye rövid U
Na akkor ki nem 100as?
Egyébként rajtad kívül mindenki érti a poént, neked meg alulfejlett a humorérzéked!
Ki nem szarja le, hogy mit gondolsz?
Fura lesz, amit írok, de talán segít
Éld meg a durva fájdalmat, hogy könnyebb legyen az elengedés
Kérlek ne vedd rosszindulatnak, vagy ehhez hasonlónak, amit írok
Elgyászolod, megérted mi történt és főleg azt, hogy miért
Ha már kevésbé fáj, akkor jut erőd végig gondolni, hol hibáztál te, hiszen a legfontosabb, hogy tanulj a helyzetből
Ha tudatossá válsz, előbb észre veszed a jeleket….
Sok erőt kívánok
Regen en is ilyen lelkis bele halok mindenbe tipus voltam mint amilyennek te tunsz most. Nagyon sokat szenvedtem a semmiert. Allandoan padlon voltam a semmiert, magam miatt mert mas miatt szenvedtem...
De aztan felnottem es rajottem arra, hogy az eletem nem szolhat arrol, hogy sirjak es bele betegedjek abba, hogy nem kellek valakinek. Lekopnem a regi énem
Nem tudom te hogy vagy ezzel, de talan fel kene nonod! :D
Férfiként írom a véleményemet....
Az első szakítás borzasztó érzés, egy bizalmi válságba kerülsz, úgy érzed elárultak és olyan helyzetbe kerültél amiből nincs kiút, amit nem érdemeltél meg és nyalogatod a sebeidet.
Lehet hogy hibáztál , nem voltál elég figyelmes, de az is lehet hogy kifogtál egy gerinctelen partner aki nem érdemli meg hogy többet foglalkozzál vele.
Nem szabad az érzést egy adott emberrel párosítani, mert mindig van folytatás és ha nem is ugyanolyan mint az ex, könnyen lehet hogy jobb is!!!
Hihetetlen jó érzés naivan, fiatalon szerelmesnek lenni és ezt megélni, de csak kevés embernek adatik hogy meg már elsőre megtalálja az igazit, tehát a szakítás egy szükséges rossz. Később majd belátod, hogy még sem volt olyan tökéletes a kapcsolat és igenis voltak hibák, csak nem vetted akkor észre.
A második szakításom is megcsalás után következett be, az exem sírva mesélte mi történt vele és bocsánatot kért, amit el is fogadtam, de még aznap összecsomagoltam. Nem úgy éltem meg mint valaminek a végét, hanem úgy, hogy nem hagytam hogy ártsanak nekem és pontosan tudom, hogy jön a következő és nem nézek vissza.
Volt jó néhány kapcsolatom az életben, 2-3 kapcsolatot szakítottam meg pár hónapon belül, a hosszabb kapcsolatokból mindig engem raktak ki. Most úgy érzem magam kapcsolatban, hogy alapból úgy állok hozzá, hogy időleges, nem fog örökké tartani. Anyagilag bebiztosítom magam, egyik párommal sem vagyok közös kasszán és használati tárgyat sem veszünk közösen. Voltammár házas is, köszönöm, soha többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!