Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lépjek túl, vagy küzdjek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lépjek túl, vagy küzdjek?

Figyelt kérdés
Nem untatnálak Titeket a kapcsolatom gyötrelmes pillanataival, megpróbálom a lényegi dolgokat kiemelni. 6 éve vagyunk együtt a párommal, ebből az első bő 4 év távkapcs. Az elmúlt egy évben a pasimnál képbe jött egy kiscsaj.Mármint a párom szerette volna, hogy "képben legyen". A csaj nem így gondolta/gondolja. Mai fejjel azt gondolom, hogy pont akkor jött ez a csaj, amikor kicsit "csendesedett" közöttünk a lángolás. Ezen a ponton kellett volna talán magasabb fokozatba kapcsolnunk...többet kellett volna tenni mindkettőnknek . De ehelyett az történt, hogy Ő elkezdte magát belelovalni a csajba...én pedig emiatt emésztettem magam. Minél jobban élte bele magát a másikba...annál sz*r*bb lett a kapcsolatunk. Nem tudom mi lenne a jó lépés... Ő azt mondja felfogja, hogy azzal a csajjal soha nem lesz semmi...nem lesz kapcsolat. de mégis ad neki valami olyat...amit én nem. Izgalmat ? Kihívást ? Laza könnyed flörtölést ? Nem tudom. A szemere veti, hogy menyire hideg vagyok vele...de basszus! Nem tudok mézes-mázos lenni vele miközben azt látom, hogy órákat képes tök jó hangulatban elcseverészni a kiscsajjal. "Mert jól esik" Mi a sz*r ez ? Ő nem képes azt lezárni....én nem vagyok képes ezt figyelmen kívül hagyni. Mit lehet így ebből még kihozni? Most komolyan én reagálom ezt az egészet tök rosszul és nem is kellene törődnöm azzal, hogy egy olyan csajjal beszélget napi szinten, akibe egyszer bele volt habarodva ?! Megalázónak érzem :(

2014. nov. 29. 00:14
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Hülye vagy!
2014. nov. 29. 00:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Ne küzgyééé:D Dobd ki és lesz neki kihívás nem értem az embereket én ha össze jövök valakivel az komolyan gondolom nem hogy ilyeneket mondok neki unalmas vagy nincs benned kihívás stb.. sztm ez gáz dobd
2014. nov. 29. 00:19
 3/9 A kérdező kommentje:
Ő csak annyit mondott, hogy rideg vagyok vele.
2014. nov. 29. 00:20
 4/9 anonim ***** válasza:

Ő azt mondja felfogja, hogy azzal a csajjal soha nem lesz semmi...nem lesz kapcsolat. de mégis ad neki valami olyat...amit én nem. Izgalmat ? Kihívást ? Laza könnyed flörtölést ?

Nem akarlak bántani de ezt írtad,de még így is gáz dolog

2014. nov. 29. 00:26
 5/9 anonim ***** válasza:
na jó nem vagyok képbe megyek aludni :D kérdezted nem felsoroltad lényeg gáz amit csinált.
2014. nov. 29. 00:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól a pillanattól kezdve, hogy a párod rástartolt egy másik csajra, lapát. Magadat alázod meg, kell ez neked? Mit ad neked az a kapcsolat, ahol a pasid csak azért nem pattant még meg, mert akire hajt, az nem adja könnyen magát? Tudod, ha szeretsz valakit, nem akarsz mást ágyba vinni. Ez tuti, elhiheted. Nagyon kényelmes háttér vagy, de mint barátnő, nem vagy elég neki. Addig tart, ameddig nincs jobb. Ha nem ez a nő, akkor egy másik. Mert azzal bizonyára tisztában vagy, hogyha te lennél számára az eszményi partner, akkor nem férne be más a képbe. Nem kívánna mást és semmivel nem akarná kockára tenni a kapcsolatotokat.
2014. nov. 29. 01:33
 7/9 anonim ***** válasza:

Már mikor rástartolt a másik csajra már akkor lapátra tettem volna.. Kérdésem a következő: mi a f. aszt keresel még mindig mellette??

Ha az életed részének akarod akkor maradjatok barátok..

Külső szemmel ez a fiú/férfi már nem szeret téged, úgymond pótlék vagy..pótolod azt a lányt/nőt...

2014. nov. 29. 11:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Dobd ki, minél hamarabb, annál jobb!Nem érdemel meg az ilyen l...f..asz téged!
2014. nov. 30. 08:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia! Ez már csak kifogás , hogy hideg vagy vele. Ha változtatsz ,akkor talál más problémát benned. a másik meg az , ha ő más után vágyakozik akkor annak már rég nincs jövője. Tudom, hogy nehéz továbblépni. Én 1 évet éltem a párommal , de még is szakítanunk kellett. Majd találsz jobbat ,aki megbecsül . És nem mások után futkos, hanem jól érzi magát veled.

Sok sikert!

2014. nov. 30. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!