Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek tovább?

Figyelt kérdés
A barátommal 2 és fél hónapja szakítottunk. Egyszerűen nem tudom elfelejteni. Nem birom. Annyira szeretem. Távolság miatt lett vége. Ő nem bírta, és ez miatt tudom, hogy nem szeretett igazán. Bulizáshoz fiatal vagyok, más emberrel sem tudom elfelejteni. Nem értem, hogy miért. Túl fiatal vagyok ehhez pedig. Légyszi majd ne gyertek azzal, hogy tanuljak, mert tanulok, jó jegyeim vannak. És teljesen igaza van annak, aki azt mondja, hogy ehhez kicsi vagyok, mert tényleg így van. Nem tudom, hogy lehet így szeretni. Amióta vége, azóta egy lelki roncs vagyok. Kérlek, segítsetek! Kíméljetek a semmit mondó válaszoktól. Segítsen valaki, hogy vége legyen... Már próbáltam kidepizni magam, vagy túl sokat nevetni, vagy utállni, nem is beszélünk, semmit nem tudok róla, és egyszerűen nem tudok felejteni. Előre is köszönöm a válaszokat! 14/l

2014. okt. 25. 00:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
lábaiddal
2014. okt. 25. 00:49
 2/11 anonim ***** válasza:
lépj egyet a ballal aztán a jobbal, aztán bal, jobb, bal jobb...levegőt azért vegyél közbe és vigyázz a jégfoltokkal, a fagyok már a küszübön vannak
2014. okt. 25. 00:51
 3/11 anonim ***** válasza:
ezen csak az idő fog segíteni, akármit próbálsz magadra erőltetni, csak rontasz a helyzeten
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát te nagyon cuki vagy :)

Sajnos csak az idő fog igazán segíteni :/

5/11 anonim ***** válasza:
Ha majd képes leszel rá: írd fel a hibáit egy darab papírra és minden nap olvasd el!
 6/11 anonim ***** válasza:
Ismerj meg mást. Sajnos felejteni nem megy könnyen, ezt nem mi szabályozzuk... És igazából itt senki sem tud segíteni rajtad, csak az idő tudja megoldani a problémád. Próbáld elfoglalni magad valamivel, és egyszer észre fogod venni, hogy egyre kevesebbet gondolsz rá.
2014. okt. 25. 00:52
 7/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a normális válaszokat! Tényleg sokat jelentenek! Sajnálom, hogy ilyen rinyagép vagyok...
2014. okt. 25. 00:53
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szeretlek kérdező.
2014. okt. 25. 00:53
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
ugyan, ezen mindenki átesik :) az első a legnehezebb, még ha később lesznek fájdalmasabb szakításai is valakinek.
2014. okt. 25. 00:54
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást, tényleg mindenkinek! Annyira jól esnek ezek:')
2014. okt. 25. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!