Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? Mit csináljak, hogy jobb lehessen a kapcsolatunk? Vagy inkább szakítsak és lépjek tovább?
1 hónapja járok egy sráccal, eddig minden viszonylag jó volt, szeretjük egymást. Viszont, hiába élünk egy városban, ő annyit dolgozik, hogy gyakorlatilag olyan, mintha kb távkapcsolatban lennénk. Van olyan nap, mikor nem is beszélünk ( mondjuk ez ritka), és csak hétvégén tudunk találkozni, az utóbbi pár hétben kb 3 órára. Úgy voltam vele, hogy elfogadom, hogy ilyen élete van és megpróbálok alkalmazkodni, de nem könnyű. Azt érzem, hogy nekem ez kevés, én nem ilyen kapcsolatra vágytam. Ráadásul ő éjszakás, tehát még annyi sincs, hogy esténként beszéljek vele, hogy jó éjszakát kívánjon, vagy valami. :/ Sokat gondolkozom ezen, megfordult már a fejemben, hogy lehet jobb lenne, ha hagynánk az egészet, én úgy érzem, hogy nem kapok tőle annyit, mint amennyit én adok neki, nincsenek nagy elvárásaim, de nekem ez kevés. Ő azt mondja, megérti, azt is, ha én ezt nem tudom elfogadni, hogy ilyen élete van, de ezen most nem tud változtatni. Viszont ha szakítanánk, tudom, hogy az rossz lenne nekem, mert szeretem őt, és tuti, hogy sokáig rá se bírnék nézni más pasira. :/
Szerintetek mit kéne tennem? 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!