Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a parom, Hogy lepjek tul? - irjatok pozitiv gondolatokat a tovabblepeshez.
1 eve vagyunk együtt, tavkapcsolatban, de szinte minden hetvegen talalkoztunk, vagy ha nem is 2-3 hetente biztosan! Az elejen nagyon udvarolt, nagyon akart, tetszett is, vonzodtam hozza, kölcsönös volt minden. Mikor együtt voltunk ereztem rajta szeret. Ahogy hozzambujt, mikor mentem hozza a lakasra, fözött ram mindig, figyelt vegyek fel papucsot, takarozzak be.
De...
de mindezek ellenere allandoan nökkel chatelt. Egyedül el, dolgozik, majd elmondasa alapjan unatkozik, es a közössegi oldalak lapozgatasaval telnek a szabad orai. Nöket szedit, nem is egyet. Azt, hogy - szeretlek - rajtam kivül nem mondta senkinek. Meg csak "cicazik" velük. Elmondta a sajat szavaival, hogy csak kacerkocik a csajokkal, ez semmi több annal.( mar ezt is nehezen viseltem el, allando veszekedes volt köztünk ez miatt - de hittem neki, es biztam benne, es a folyamatos ellenörzes is ezt bizonyitotta)
Ebbe a folyamatos ellenörzesbe viszont en sajat magam megkattantam. ( ez kb fel ev utan kezdödött el, mikor eszrevettem, hogy chatel, es eldugja a telefonjat ha ott vagyok) Szinte minden orajat jegyeztem. Ha elerhetö volt, azon gondolkoztam folyamatosan vajon kinek ir, ha epp nem nekem. Ha viszont eltünt egesz delutan, az jart a fejemben vajon hol lehet.
Ez az egesz mar odaig fajult el,hogy azon gondolkoztam szakemberhez fordulok.
Miert nem tudott, mint minden normalis ferfi filmet, sorozatot nezni, szerelni, barkacsolni, szamitogepen jatszani?
..es sajnos beigazolodott az amitöl feltem, megcsalt.
Persze nem mondta el, Mikor rakerdeztem, bevallotta, es azzal indokolta, hogy ez a folyamatos üldözesi mania öt mar kikeszitette, az, hogy allandoan magyarazkodnia kelljen, es mindennel elszamolnia.
Bevallom, hibaztam. De annyira faj, hogy ezt megtette. Annyira szeretem, most is, olyan jo volt együtt lenni mindig. Az faj a legjobban, hogy nem volt öszinte. Hogy nem voltam neki eleg jo, mikor mindenben öt neztem, öt segitettem.
Hogy lepjek tul rajta? Hogy ne gondoljak ra, mikor minden percben ö jar az eszembe? Tenyleg, csak addig voltam jo neki amig üritesre kellettem? Addig voltak a szep szavak. Nagyon padlon vagyok, közel 10kgt fogytam, a munkamra se tudok koncentalni. Hogy lepjek tovabb? Ugy erzem nincsen se nappalom, se ejjelem. Nem gondoltam, hogy ennyire tud fajni, ha valakinek nem kellek elegge. Lesz olyan valaha, amikor nem fog mar eszembejutni?
( nagyon ragaszkodom, mindenkihez! senkit nem tudtam elengedni )
Pozitiv gondolatokra van szüksegem. Köszönöm
Én is éltem egyedül amíg nem költöztem össze a feleségemmel, de "unalmas" időmben mostam, főztem, olvastam, zenét hallgattam vagy a haverokkal voltam. Nem csajoztam a neten. Nem vagyunk egyformák.
A pasid hülyének néz és nyilvánvalóan nem szeret. Én nem tudnék ezen túllépni, szakítanék és keresnék egy olyat, aki nem ver át.
"es azzal indokolta, hogy ez a folyamatos üldözesi mania öt mar kikeszitette"
Ja, persze. Nyugodtan dobd ki.
Ha jol ertem te ehhez a chateleshez engedelyed adtad úgy, hogy ellenőrizheted?
Ez mi? Ez megerte egy tavkapcsolatert? Ilyen mérgező embert nem szabad az eletedben hagyni.
Csak jobb johet.
1. a tavkapcsolat nem valo mindenkinek
2. az nem normalis, ha parkapcsolatban csajozik, te meg ezt elnezed
3. a feltekenykedes egy jo kapcsolatot is tonkre tud tenni, vagy megbizol a masikban, vagy dobd ki a picsaba
4. nem azert csalt meg, mert feltekenykedtel, ez kamu
5. ha nem tzdsz magadtol tullepni rajta, keress terapeutat. A tortentek utan nem gondolom, hogy lenne kozos jovotok.
Egy 1 éves kapcsolattól még ömlenie kéne a dopaminnak az agyadba, te pedig úgy írsz, mintha egy 15 éves megkeseredett házasságban élő nő lennél.
Erre nem lehet pozitív gondolatot írni. Jobban járnál, ha szakítanál.
Én amúgy nem pont ezért, de eléggé ellene vagyok a kapcsolat elejétől kezdődő távkapcsolati állapotnak.
Más kérdés, ha már jó ideje együtt vagytok és megvan a bizalom de itt se bizalom, se sok éves, stabil kapcsolat.
Ez bukó.
"szinte minden hetvegen talalkoztunk, vagy ha nem is 2-3 hetente biztosan"
Itt már kiderült, hogy csak 1 évig randizgattatok. Ő nem a párod, csak randipartnered volt.
Máskor ne kezdjél távkapcsolatba...
Ez a pasi szerintem nem akar még megállapodni. Elvan nők szédítgetésével, amivel nincs is baj, amíg bele nem esel egy ilyen fickóba.
Minél jobban húzód magadhoz, ő annál inkább el fog téged lökni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!