Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a parom, Hogy lepjek tul? - irjatok pozitiv gondolatokat a tovabblepeshez.
1 eve vagyunk együtt, tavkapcsolatban, de szinte minden hetvegen talalkoztunk, vagy ha nem is 2-3 hetente biztosan! Az elejen nagyon udvarolt, nagyon akart, tetszett is, vonzodtam hozza, kölcsönös volt minden. Mikor együtt voltunk ereztem rajta szeret. Ahogy hozzambujt, mikor mentem hozza a lakasra, fözött ram mindig, figyelt vegyek fel papucsot, takarozzak be.
De...
de mindezek ellenere allandoan nökkel chatelt. Egyedül el, dolgozik, majd elmondasa alapjan unatkozik, es a közössegi oldalak lapozgatasaval telnek a szabad orai. Nöket szedit, nem is egyet. Azt, hogy - szeretlek - rajtam kivül nem mondta senkinek. Meg csak "cicazik" velük. Elmondta a sajat szavaival, hogy csak kacerkocik a csajokkal, ez semmi több annal.( mar ezt is nehezen viseltem el, allando veszekedes volt köztünk ez miatt - de hittem neki, es biztam benne, es a folyamatos ellenörzes is ezt bizonyitotta)
Ebbe a folyamatos ellenörzesbe viszont en sajat magam megkattantam. ( ez kb fel ev utan kezdödött el, mikor eszrevettem, hogy chatel, es eldugja a telefonjat ha ott vagyok) Szinte minden orajat jegyeztem. Ha elerhetö volt, azon gondolkoztam folyamatosan vajon kinek ir, ha epp nem nekem. Ha viszont eltünt egesz delutan, az jart a fejemben vajon hol lehet.
Ez az egesz mar odaig fajult el,hogy azon gondolkoztam szakemberhez fordulok.
Miert nem tudott, mint minden normalis ferfi filmet, sorozatot nezni, szerelni, barkacsolni, szamitogepen jatszani?
..es sajnos beigazolodott az amitöl feltem, megcsalt.
Persze nem mondta el, Mikor rakerdeztem, bevallotta, es azzal indokolta, hogy ez a folyamatos üldözesi mania öt mar kikeszitette, az, hogy allandoan magyarazkodnia kelljen, es mindennel elszamolnia.
Bevallom, hibaztam. De annyira faj, hogy ezt megtette. Annyira szeretem, most is, olyan jo volt együtt lenni mindig. Az faj a legjobban, hogy nem volt öszinte. Hogy nem voltam neki eleg jo, mikor mindenben öt neztem, öt segitettem.
Hogy lepjek tul rajta? Hogy ne gondoljak ra, mikor minden percben ö jar az eszembe? Tenyleg, csak addig voltam jo neki amig üritesre kellettem? Addig voltak a szep szavak. Nagyon padlon vagyok, közel 10kgt fogytam, a munkamra se tudok koncentalni. Hogy lepjek tovabb? Ugy erzem nincsen se nappalom, se ejjelem. Nem gondoltam, hogy ennyire tud fajni, ha valakinek nem kellek elegge. Lesz olyan valaha, amikor nem fog mar eszembejutni?
( nagyon ragaszkodom, mindenkihez! senkit nem tudtam elengedni )
Pozitiv gondolatokra van szüksegem. Köszönöm
Bíztatót, pozitívat? Örülj, hogy csak egy év volt. Hogy végül nem mentél rá. Hogy nem kaptál el tőle semmit...
Mindenképp jó tanulság - saját példámon is okulva írom - : távkapcsolat semmire nem való. Illetve a lényeg, hogy ilyen chatelgetős, cicázós típusú férfival nem szabad kezdeni, vagyis mikor erre fény derül, vele maradni. Nekem a cicázás sem megbocsátható. És nyilván ebből előbb-utóbb úgyis lesz megcsalás is. Nem tudod 0-24 kontroll alatt tartani, pláne a távolból. És felesleges is.
Jobbulást neked!
Nem sajnos, nem vagyok jobban. Magamat emesztem, es egyszerüen millionyi kerdes fogalmazodik meg bennem. Amit neki is feltettem, de nem akart, vagy nem tudott ra valaszolni. Azt mondta nem az en hibambol feküdt le a masik növel, azt mondta nincs velem semmi baj, ne vegyem magamra. Miutan megtörtent megbanta, de miközben ott volt nala egy masik nö jol erezte magat vele. Az egyik oldal, hogy örülök, hogy ez elmondta öszinten, de a masik, hogy nagyon faj es rettenetesen üresnek, es kevesnek erzem magam.
Elmondja engem szeret... de megis nözik. A vadaszösztöneire hivathozva. Fejben mar tudom el kell engednem, de a szivem meg nem akarja, meg remenykedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!