Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Veletek már volt ilyen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek már volt ilyen? Hogyan lettetek túl rajta?

Figyelt kérdés

Volt egy "járós" kapcsolatom 6 hónapig, 3 hónapja lett vége.

Ő elmondása szerint le szokott a drogokról már csak marihuánat szív.

Hát nekem ez ijjesztő volt, mert bántalmazó kapcsolat után felépülésben voltam.

Az utolsó stádiumban segített lekűzdeni a fóbiáim, amit éreztem h vele menni fog(sex, szociál stb...). Nagyon sokat köszönhetek neki.

Sokat beszélgettünk, húzott magával, külsőleg nem az esetem, de a munkán kívüli szabadnapjaim nem tudtam elképzelni nélküle. Lelkes lettem tőle. Udvarias volt velem, hozott vitt, amire szükségem volt bármikor beszereztük, jókat nevettünk.

Sok volt a súrlódás de mindketten hajlottunk a kompromusszumra.

Szinte minden szabad időm vele töltöttem(60km táv).

De a barátaim szóvá tették h velük is legyek. 12 óra munka után elmentem palacsintázni velük, a telóm kocsiban maradt. Ezért nemtudott elérni, s bebeszélte magának h megcsaltam. Sosem csaltam meg, hisz ha nem is látszott rajtam rajongtam érte, de nagyon dühített h ennyire nem bízik bennem, de elvárta h én bízzak.

Onnantól kezdve, hiába h azt mondta hisz nekem, ridegebb lett velem, társkeresőzött.

Jöttek a mindkettőnk oldaláról sértődések, kidobások, tíltások, békülések, mint a gyerekek.

Mintha megrekedtünk volna, s nem mutattuk ki a valódi érzéseinket, hanem magunkat véttük, ami a szenvedélyünket elvette, már sexben sem próbáltunk ki mindent, csak alap.Én a bántalmazó kapcsolatom óta nem sexeltem senkivel csak vele, s valahol tőle vártam el h vigyen újra mindenbe bele ami sexxel kapcsolatos... Ezáltal hiába h nagyon megszerettem nemtudtam kimutatni.

Aztán sokat füvezett zárt térben mellettem, én nem élek ilyesmivel. El kezdtem fura lenni. Össze vissza gondolkoztam, meggondolatlanul egyből gyereket akartam tőle, kihagyott a memóriám, messengeren hülyeségeket hosszan leírtam(nem tettem ilyet sose), volt h agresszívabban reagáltam le dolgokat, nem volt kedvem semmihez és senkihez, szinte mindenre nemet mondtam, hányingereim voltak, szédültem, gyomrom fájt, depiztem, lelustultam, nem kommunikáltam, sexhez se volt kedvem ha volt nemtudtam elmenni. Ezek nem szoktak jellemzőim lenni. Erre ő is fura lett, távolabb tartotta magát, vagyis úgy éreztem. Hülyeségeket beszélt ő is, parajonáskodott, bipoláriskodott, volt h agresszív hangneme lett. Igazából odáig jutottunk h szétmentünk. Nagyon haragudtam rá, ezért azt hazudtam van valakim, neki volt is de mégis nekem írogatott s elhalgatta. Egyből elmúlt a hányinger és szédülés, a pszichés dolog 1,5 hónap után. Egy volt szerhasználó addiktológusnak elmondtam ezen dolgokat. Azt mondta a fű füstjétől volt, de nem is tiszta volt, tuti keverve vagy egyéb volt. Szerintem exem átverték.

Ezután önismeretezés újra.

Rájöttem h igazából megnyíltam neki, valahol ő is kicsit, de féltem kimutatni az érzéseim, a füst hatása még jobban gátolt, megrekedtem.

Ennek ellenére rájöttem nagyon szeretem s hiányzik, szenvedek h nincs velem.

Csak kiírtam magamból, állítólag így könnyebb elengedni.

2022. aug. 1. 21:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Pont ilyen nem volt, de a leírasod alapján örülj hogy ilyen hamar vége lett...

Sok erőt, és maskor legyél óvatosabb.

2022. aug. 1. 22:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Aztak**úrvaélet ez de hosszú...

De röviden ez is egy szakítás

2022. aug. 1. 22:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem örülök, mert lehetett volna másként is, de ez van
2022. aug. 2. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!